H o f f n e r Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Model cerere: Nick: OsiriSz. Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar. Stock(obligatoriu): Text: ShoTz. Detalii: Sa fie exact ca aceasta aceeasi culoare,nu stiu stock-ul nu stiu cum e facut acest avatar. Detalii despre text: Sa fie exact ca in acest avatar.
H o f f n e r Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 Frumoase oate,dar astept ceva special.
Marian0207 Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Model cerere: Nick: OsiriSz. Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar. Stock(obligatoriu): Text: ShoTz. Detalii: Sa fie exact ca aceasta aceeasi culoare,nu stiu stock-ul nu stiu cum e facut acest avatar. Detalii despre text: Sa fie exact ca in acest avatar. Ai la dispozitie 24 de ore sa pui un stock ne editat sau iti voi inchide topicul!
H o f f n e r Posted September 21, 2014 Author Posted September 21, 2014 Ai la dispozitie 24 de ore sa pui un stock ne editat sau iti voi inchide topicul! Nu stiu de unde pot lua stock-ul..
Recommended Posts