hellavenue Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Să va spun ce am paţit! Eram astăzi pe la banca , si a trebuit sa-i transfer cuiva 16.700.000 , dar acel player a luat crash si eu fara sa ma uit la nume am dat /transfer to 269.Nu mi-am dat seama pana nu a intrat inapoi si mi-a zis sa-i dau acei 16.7kk.M-am uitat mai bine si am vazut ca este alt player cu id 269, acel player fiind Tq.omu. Nu credeam vreodata ca un om/player care nu ma cunoaste imi va da bani inapoi! A venit la cnn si mi-a dat banii inapoi! Am ţinut morţiş sa postez asta! Respect Tq.omu! Daca ai nevoie de ceva sa-mi spui. 1 Quote
Danuta Dana Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Foarte tare , ma bucur ca pe server exista si acesti oameni si nu doar cei care nu vor sa iti dea nici macar 1,000 sa intri intr-o banca sau ceva. Respect Quote
Fusher Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Cum a zis si FDz, e bine ca "inca" mai avem playeri cu caracter, oameni care joaca pentru distractie, nu pentru bani. Quote
Recommended Posts