Jump to content

Recommended Posts

Posted

Titlul spune "Macel la paint by ChildOfdark"... eu cred ca trebuie sa-i schimbi titlul " Iau macel la paintball by ALL PLAYER ON SAMP ".....

Pyhton + slaban + nu vad unde dq e macelul :)) chiar nu-mi dai seama, adica vad doar reluare dupa reluare cum te pun aia pe burta :)) altceva nimica.

Posted

Titlul spune "Macel la paint by ChildOfdark"... eu cred ca trebuie sa-i schimbi titlul " Iau macel la paintball by ALL PLAYER ON SAMP ".....

Pyhton + slaban + nu vad unde dq e macelul :)) chiar nu-mi dai seama, adica vad doar reluare dupa reluare cum te pun aia pe burta :)) altceva nimica.

Bine,te fac fara python,am gasit asa un gta3.img,cum il fac sa fie normal,nu stiu.Daca crezi asta,asta e.Te astept la un duel.

Posted

Bine,te fac fara python,am gasit asa un gta3.img,cum il fac sa fie normal,nu stiu.Daca crezi asta,asta e.Te astept la un duel.

Child te ajut eu m3n, iti dau pytonu asta default si il bagi cu spark in gta3.img http://rghost.net/58180207 poftim bafta.

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Chiar vreau sa te vad cu/fara python tot stii ca te vad 2/2...

Posted

Hai fara python ca se poate, pe mine unul ma incurca pythonul, daca am fost invatat sa trag default.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp