THE_STK Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Cu ce crezi că te va ajuta matematica în viitor? Quote
Franklinz Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Nu mi-a placut matematica deloc, a trebuit sa o invat fortat ca sa trec de bacalaureat. Eu unul cred ca matematica ajuta doar la calculat restul cumparaturilor. In ziua de azi cand tehnologia e asa de avansata, nu mai ai nevoie de matematica cand ai dispozitive care iti afla tot ce ai. E si un lucru bun, dar si unul rau, depinde din ce perspectiva priviti lucrurile. Quote
Deaths Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Pe mine la numarat banii, iar pe altii la numarat oile. Quote
BrightnesS. Valoare. Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 (edited) Sincer, matematica chiar te ajută în viață. Nu știi unde vrei să dai la facultate și trebuie să ști matematică. Eu zic că da. Cât despre română, nu cred că era nevoie să se bage atâtea părți de vorbire, adjective, atribute, complemente, etc, doar te încurcă. Edited June 16, 2015 by Hippo. Quote
Reming Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Matematica te ajută să gândești limpede, să îți organizezi mult mai ușor treburile pe care le ai de făcut, chiar dacă nimănui nu îi place (except nerds) ar trebui să îi dai o șansă s-o înveți. Quote
.Eazy. Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Cu nimica. Nu m-a ajutat si nu ma va ajuta. Quote
Stefan Spantulescu Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Cu nimic, nu m-a ajutat niciodata si nici no o sa ma ajute. Quote
Rosenrot Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Matematica este foarte folositoare in multe domeniu. Ca sa-ti dau un exemplu, informatica. In programare trebuie sa stii ecuatii si alte chestii pentru a crea acele programe. Quote
Dylan Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 (edited) Daca vrei sa te faci contabil, inginer, sau ceva care se bazeaza strict pe matematica, te ajuta chiar foarte mult. Edited September 22, 2015 by Dylan. Quote
Mr.BroWn Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Nimic, nu ii vad rostul. Din cate vad doar la cumparat cam atata te ajuta. Quote
GEODOX 47 Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Pe mine la numarat banii, iar pe altii la numarat oile. Quote
theWeeknd Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Pe mine la numarat banii, iar pe altii la numarat oile. Quote
MaGycStAr007 Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Nu stiu cum de toti ziceti ca la numarat banii, stiti vorba aia ''Nu ai carte, nu ai parte''. Pentru mine, ca elev la un profil de Matematica-Informatica intensiv Engleza, matematica si chimia ma ajuta mult, inclusiv informatica deoarece nu poti numara banii daca nu ai scoala, sper ca v-am lamurit. Fara matematica nu deveniti nici macar vanzator deoarece pentru a fi vanzator aveti nevoie de minim 8 clase, in unele magazine inclusiv BAC-ul, deci nu va credeti prea departe daca comentati aici ca nu ajuta cu nimic, este una dintre cele mai importante materii matematica. Quote
Republican StefaN69 Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Cu nimic ! Ma ajuta sa imi faca draci si sa dau cu cartile de matematica de pereti ca profesoara nu se mai satura de culegeri si ne pune sa cumparam intruna. :| Quote
N33dfor Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Doar sa numar banii, dar la șofer de tir/autocar nu ai nevoie de fractii =)) Quote
Bykent Gaming Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 In mare parte ai nevoie si de putina matematica, depinde ce vrei sa iesi cand te vei face mare. Quote
ASTiX Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Cu un liceu si o facultate buna astea te ajuta sa ai un loc de munca bun si sa ai banuti Quote
PuNKer_ Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Nu se stie niciodata, poate fi utila in unele situatii. Quote
Recommended Posts