Jump to content

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nu mi-a placut matematica deloc, a trebuit sa o invat fortat ca sa trec de bacalaureat. Eu unul cred ca matematica ajuta doar la calculat restul cumparaturilor. In ziua de azi cand tehnologia e asa de avansata, nu mai ai nevoie de matematica cand ai dispozitive care iti afla tot ce ai. E si un lucru bun, dar si unul rau, depinde din ce perspectiva priviti lucrurile.

• 8 months later...
Posted (edited)

Sincer, matematica chiar te ajută în viață. Nu știi unde vrei să dai la facultate și trebuie să ști matematică. Eu zic că da. Cât despre română, nu cred că era nevoie să se bage atâtea părți de vorbire, adjective, atribute, complemente, etc, doar te încurcă.

Edited by Hippo.
  • 2 months later...
Posted

Matematica te ajută să gândești limpede, să îți organizezi mult mai ușor treburile pe care le ai de făcut, chiar dacă nimănui nu îi place (except nerds) ar trebui să îi dai o șansă s-o înveți.

• 4 weeks later...
Posted

Matematica este foarte folositoare in multe domeniu. Ca sa-ti dau un exemplu, informatica. In programare trebuie sa stii ecuatii si alte chestii pentru a crea acele programe.

Posted (edited)

Daca vrei sa te faci contabil, inginer, sau ceva care se bazeaza strict pe matematica, te ajuta chiar foarte mult.

Edited by Dylan.
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nu stiu cum de toti ziceti ca la numarat banii, stiti vorba aia ''Nu ai carte, nu ai parte''. Pentru mine, ca elev la un profil de Matematica-Informatica intensiv Engleza, matematica si chimia ma ajuta mult, inclusiv informatica deoarece nu poti numara banii daca nu ai scoala, sper ca v-am lamurit.

Fara matematica nu deveniti nici macar vanzator deoarece pentru a fi vanzator aveti nevoie de minim 8 clase, in unele magazine inclusiv BAC-ul, deci nu va credeti prea departe daca comentati aici ca nu ajuta cu nimic, este una dintre cele mai importante materii matematica.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...