Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare! Dupa multe batai de cap dupa acest efect in AE, in sfarsit i-am dat de cap cu ajutorul unui foarte bun designer. Asa ca m-am decis sa fac si un tutorial.

https://www.youtube.com/watch?v=ZNHEuNgYafg&feature=youtu.be

Outcome: Ylb1av.gif

*Necesita putina atentie. Daca faceti exact cum am facut si eu, trebuie sa va iasa.

*Puteti face si altfel acel "shine" [asa se numeste], nu e musai sa-l faceti cum l-am facut eu. Il puteti modifica dupa bunul plac.

*Daca vrei una ca aceasta, postati aici.

*Sper sa va iasa :).

Edited by Fusher.GFX
  • Upvote 5
Posted

Maaa ... tu ma faci sa-mi redescarc AE-ul. Oricum, bravo pt. tutorial!

Awesome. :o

Acum downloadez AE :))

:)).

Spor la lucrari cat mai frumoase! :>

Posted

Am incercat si eu:

CZN1dn.gif

In primul rand, pune background-ul pe culoarea 1A1A1A, asta e culoarea forumului nostru.

In al 2-lea rand, cand dai acolo la New Composition, jos acolo la "Duration", pune 0:00:06:00 sau 0:00:09:00, sa nu se mai miste asa rapid acel cc fast blur.

Posted

In primul rand, pune background-ul pe culoarea 1A1A1A, asta e culoarea forumului nostru.

In al 2-lea rand, cand dai acolo la New Composition, jos acolo la "Duration", pune 0:00:06:00 sau 0:00:09:00, sa nu se mai miste asa rapid acel cc fast blur.

Ok mersi de sfat.

Am pus 1a1a1a, ca aceeasi culoare o folosesc si in PS la logouri, cel mai probabil nu s-a salvat.

Posted

Am tinut cont de acest sfat.

Intradevar, aveai dreptate.

6VHioh.gif

Este cu totutl altfel :)

• 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

Salutare! Dupa multe batai de cap dupa acest efect in AE, in sfarsit i-am dat de cap cu ajutorul unui foarte bun designer. Asa ca m-am decis sa fac si un tutorial.

https://www.youtube.com/watch?v=ZNHEuNgYafg&feature=youtu.be

Outcome: Ylb1av.gif

*Necesita putina atentie. Daca faceti exact cum am facut si eu, trebuie sa va iasa.

*Puteti face si altfel acel "shine" [asa se numeste], nu e musai sa-l faceti cum l-am facut eu. Il puteti modifica dupa bunul plac.

*Daca vrei una ca aceasta, postati aici.

*Sper sa va iasa :).

Mie de ce nu-mi arata Background ? :O

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp