Alberto Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Dual core. e destul de bun, habar n-am ce-are.zici ca placa video e buna...3 gb Quote
EzekeN Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 e destul de bun, habar n-am ce-are.zici ca placa video e buna...3 gb Se poate sa fie de la Internet? Quote
Alberto Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Se poate sa fie de la Internet? da, cat de mare ai internetul? Quote
RAIN. Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Oricine are Lag in zona CNN-ului, este o zonă aglumerată în majoritatea zilei. Îți recomand să folosești moduri anti-lag, să-ți mărească FPS-urile. Eu am 100 FPS la CNN chiar si cand filmez. In legatura cu problema ta Sxpb, nu stiu, nu cred ca-i de vina popularitatea locului. Quote
EzekeN Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Eu am 100 FPS la CNN chiar si cand filmez. In legatura cu problema ta Sxpb, nu stiu, nu cred ca-i de vina popularitatea locului. .... Quote
Recommended Posts