Jump to content

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O poza prost redimensionata si cu o textura.(pattern sau ce sunt liniile alea)

Cand redimensionezi tii apasat pe SHIFT

Posted

Asta v'a place? GfjvxJW.jpg

Comentatorilor

Sincer, la asta nici nu am observat ca ai pus text pe ea pana nu am vazut comentarile de mai sus ... 

Mai ai foarte mult de evoluat..

Avatarul asta are o claritate de te zgarie pe ochi ca dracu'.

Si nu mai te supara cand cineva te critica, daca o face, o face pentru ca spune ceva adevarat si incearca sa te ajute.

Posted

Cum comentez fara rost cand tu esti pruna in progamu asta  ? ti-am dat un sfat, apucate de tuoriale daca nu vrei asta baga paint la greu.

Posted

Cum comentez fara rost cand tu esti pruna in progamu asta  ? ti-am dat un sfat, apucate de tuoriale daca nu vrei asta baga paint la greu.

Nu esti bun sincer, nu esti bun de designer pui o textura, gaussian bleur, un text si aia e... habar-nai de PS.

EQovffz.jpg

Posted

Pacat ca nu sti sa accepti criticile.

ON: ai mai invatat cat de cat ...

Posted

Nu esti bun sincer, nu esti bun de designer pui o textura, gaussian bleur, un text si aia e... habar-nai de PS.

EQovffz.jpg

Imi place gagica.

Dar trebuie să te uiți la diferite tutoriale pentru a adăuga noi efecte.

Posted

Nu pot sa imi imaginez cum va dati mari zei, scan lines este folosit de incepatori si voi le folositi in semnaturi? RLLY?

Daca va da-ti smecheri,nu va da-ti aici, va dati pe ro-sotw unde sunt toti shefii in design. Acolo cu creatiile astea, sub 4 nu iei.

stock+text+grandient+cliping mask  = new creations, sunt zew.

Posted

Parcă nu prea iese textul in evidență... :-?

Sunt destul de bune.

E semnatura nici nu trebuie eu o fac doar pentru pentru portret nu am nevoie sa imi ecplisez realizarea.

Posted

@ Incearca sa nu mai pui Stroke-ul ala si Inner glow setat la overlay, asa de mare. Poti pune ca o rama micuta. Nu are rost ditamai Inner Glow-ul + stroke. In toate creatiile facute de tine, putine sunt fara liniile acelea. Invata-te sa faci si cu texturi, sau sa te joci cu efectele. Urmeaza sfaturile mele si o sa progresezi. Ai sa vezi !

Posted

@ Incearca sa nu mai pui Stroke-ul ala si Inner glow setat la overlay, asa de mare. Poti pune ca o rama micuta. Nu are rost ditamai Inner Glow-ul + stroke. In toate creatiile facute de tine, putine sunt fara liniile acelea. Invata-te sa faci si cu texturi, sau sa te joci cu efectele. Urmeaza sfaturile mele si o sa progresezi. Ai sa vezi !

otCENXe.png

Zimi aici ca nu am texturi deloc, si la avatarul acela nu am ce texturi sa pun ca e prea mic..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp