FLo.w0w Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 (edited) Începând cu 01.10.2014 aplicațiile în clan se vor face direct din joc. Cine va dori să facă parte din clan, va trebui să trimită un (/sms) mie sau lui X_3NoN. Va fi un update major la regulament, va dispărea raportul de activitate și probabil alte topicuri noi și interesante. În legătură cu regulamentul care a suferit modificări, au dispărut următoarele lucruri: scos raportul de activitate; schimbat sistemul de rank; scoase informațiile legate de teste; scoasă lista cu testeri; modificată descrierea clanului; la ”RESPECT LIST” au rămas doar clanurile Alliance, King și Red Family; scoase câteva observații inutile; (/ad)-urile referitoare la Mechanici clanului rămân în continuare valabile, doar dacă ești civil și vrei să faci puțină publicitate personală și ceva bani. În legătură cu topicurile, au fost scoase următoarele: Safe Zone - Membrii clanului; Safe Zone - Mechanics; Safe Zone - Fishermans; Safe Zone - Bus Drivers; Safe Zone - Farmers; Safe Zone - Pizzaboy. Motivele pentru care au fost scoase sunt: nu multă lume acorda atenție acelor topicuri; membrii clanului făceau parte din facțiuni, nu aveau timp de așa ceva; practic am muncit degeaba. În legătură cu topicurile noi, acestea nu au apărut momentan...Încă mă aștept să-mi vină idei noi și să le public și pe forum. Edited October 4, 2014 by .GOODKiLLA. Noi modificări
FLo.w0w Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 (edited) #NEW UPDATES: 1) Numele la rank-uri au fost schimbate în: Rank 1: Trial Member Rank 2: Member Rank 3: Royal Member Rank 4: Veteran Rank 5: Co-Owner Rank 6: # Admin Rank 7: Director. 2) Culoarea clanului a fost schimbata in: Verde inchis.3) Adaugata regula noua: Cine are o casă și îi pune numele (/housename) HQ Clan Safe Zone, va primi rank 5 în clan indiferent de zile.4) Pentru că am atins limita de 25/25 membrii, vom lua sloturi și vom face 50/50. 5) Regulament îmbunătațiț. .t/c. Edited October 4, 2014 by .GOODKiLLA. UPDATE
FLo.w0w Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 (edited) .omg. #NEWUPDATES: .omg. adăugat topic nou: Safe Zone - Events (CLICK); adăugat topic nou: Safe Zone - Grup WhatssApp (CLICK); adăugat topic nou: Safe Zone - Membrii clanului (CLICK). Din cauză că am scăzut la 21/25 membrii, până nu vom avea din nou 25/25 timp de 2-3 zile nu vom cumpăra sloturi, deoarece nu este cazul. Au fost aleși doi noi rank 5 (Co-Owners), aceștia sunt: DeYn_BZ & EdenszacK. Sunt cunoștințe vechi și de încredere. În caz că vă deranjează cu ceva, îmi dați PM. Voi revenii mai târziu și cu alte topicuri noi și interesante și când voi avea timp va fi și un event. .t/c. Edited October 8, 2014 by .GOODKiLLA. UPDATE (topic nou)
FLo.w0w Posted October 10, 2014 Author Posted October 10, 2014 .omg. IMPORTANT ANNOUNCE .omg. Astăzi, în data de 10.10.2014, am părăsit clanul de pe contul meu mare (GOODKiLLA.) și am intrat de pe contul mic în clan. În continuare mă voi ocupa de clan chiar dacă voi intra într-un alt clan în joc, voi continua cu topicuri noi și mai multă activitate din partea membrilor. În caz că doriți să-mi spuneți ceva, aveți șansa de a o face prin (/sms 6090). Mă bucur că am reușit să fac alături de voi 25/25 membrii. Multă baftă. .t/c. @ GOODKiLLA.
FLo.w0w Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 .omg. IMPORTANT ANNOUNCE .omg. Astăzi, 30/11/2014, am revenit în clan pentru a ajuta din nou la repopulare. Am șters câteva topicuri care se dovedeau a fii inutile, de acum, se vor face aplicații cu deschiderea unui topic pe forum. Regulamentul va suferii modificări majore. Dacă doriți să stați cu chirie la această casă (CLICK), o puteți face venind la (/findhouse 116) și cerând să pun rent 1$ după care să scot prețul rent-ului pentru a nu vă lua vreun ban la fiecare payday. Casa are frigider instalat și (/hmusic). Vă aștept. @GOODKiLLA.
Recommended Posts