satanaboss Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 (edited) Nick: TurbaTu Tip(avatar/semnătură/logo): Semnatura Stock(obligatoriu): Uite aici stock: http://imgur.com/psC8rz1 Text: As dori sa scrie TurbaTu cu verde, in mare parte sa fie ca in exemplu si sa fie skinu acel de co-lider cu camasa rosie din S.I si sa scrie jos '' School Instructors LV'' Detalii: Am zis mai sus. Detalii despre text: Sa alegeti un scris frumos si dragut. Edited October 4, 2014 by Alliance.Ionut
NicusorBlend Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 @, Pune si stock-urile ca nu stau sa iti caut tie la profil ce skin ai si in ce factiune esti..
fNk. Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 (edited) Lipsa text/iconita bugged. Edited October 4, 2014 by CoreyTaylor Lipsa text/iconita bugged.
satanaboss Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 @, Bl3nd poti sa-mi scrii cum a scris Fnk cu litere mai subtiri si fara bugged acolo jos, in rest este perfect,
RazZz. Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 @, Bl3nd poti sa-mi scrii cum a scris Fnk cu litere mai subtiri si fara bugged acolo jos, in rest este perfect, Revin eu cu #EDIT. Daca nu punem acel "Bugged", nu avem voie.
Recommended Posts