.Fireside. Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 (edited) Deci, dupa un reinstall la windows, bine inteles ca am bagat iar GTA San Andreas, respectiv SA:MP si am observat ca iau crash foarte des, ceea ce inainte de reinstall nu se intampla. Tin sa precizez ca am bagat anticrasher by FYP, dar nimic...//EDiT: Tin sa precizez ca nu am moduri, am decat la arme, si un hud.txd Edited October 6, 2014 by IonutMH Quote
NewBie. Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Ai moduri instalate? Mod-urile pe maşini produc foarte mult lag şi foarte multe crash-uri. Quote
.Fireside. Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 Ai moduri instalate? Mod-urile pe maşini produc foarte mult lag şi foarte multe crash-uri. Nu, nu am moduri. Quote
NewBie. Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Scoate anti-crash-ul, uneori şi acesta produce crash. Altceva nu ştiu ce să zic, încearcă un reinstall gta. Quote
SoMuchGREEN Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 (edited) Cumpara-ti alt PC. Adica, acuma daca nici un joc din 2005(sau ma rog cand a fost scos) nu-ti merge, e clar. Edited October 6, 2014 by SoMuchGREEN Y Xulescu Quote
.Fireside. Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 Cumpara-ti alt PC. Adica, acuma daca nici un joc din 2005(sau ma rog cand a fost scos) nu-ti merge, e clar. Nu ma ajuti de loc, 'destepule'. Bine ca ai tu PC de la N.A.S.A. 1 Quote
ManiakEcoo Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 (edited) Deci, dupa un reinstall la windows, bine inteles ca am bagat iar GTA San Andreas, respectiv SA:MP si am observat ca iau crash foarte des, ceea ce inainte de reinstall nu se intampla. Tin sa precizez ca am bagat anticrasher by FYP, dar nimic... //EDiT: Tin sa precizez ca nu am moduri, am decat la arme, si un hud.txd Incearca sa schimbi cr.ack-ul si sa dai update la placa video.. Daca vrei sa te ajut add strunfybau@skype.com Edited October 6, 2014 by ManiakEcoo Quote
SoMuchGREEN Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Nu ma ajuti de loc, 'destepule'. Bine ca ai tu PC de la N.A.S.A. =]]]]. Mie cel putin imi merge un joc din 2005. :P Quote
NewBie. Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Incearca sa schimbi #####-ul si sa dai update la placa video.. Daca vrei sa te ajut add strunfybau@skype.com Maniak vroia să spună să schimbi cra.ckul. Quote
Recommended Posts