Jump to content

Recommended Posts

Posted

De ce nu mai lucrezi pe rendere? Faci o treaba foarte buna cu ele, mai posteaza niste semnaturi . In rest e foarte bine, felicitari.

Mai lucrez pe rendere, dar nu postez aici... Nu prea sunt cunoscatori.

Posted

Mai lucrez pe rendere, dar nu postez aici... Nu prea sunt cunoscatori.

Ar trebui sa postezi, mai sunt si unii care vor sa vada ceva frumos ;) .

Posted (edited)

Am vazut la multi dintre useri folosesc acest efect cum il ai si tu pe avatar. Cum pun acea 'flacara' pe un avatar? Dau +2 daca ma ajuti  :wub:

Edited by SLAM
Posted

Am vazut la multi dintre useri folosesc acest efect cum il ai si tu pe avatar. Cum pun acea 'flacara' pe un avatar? Dau +2 daca ma ajuti  :wub:

Iei un soft brush de marimea dorita, selectezi culoarea care o vrei, il pui acolo unde vrei, il dai pe screen si eventual daca ti se pare ca trebuie mai scazi din opacitate.

Posted

Lucrezi super, spune-mi si mie cateva site-uri de unde pot descarca stock-uri frumoase inafara de sick--side.. 

Dupa ce ti-am oferit sfaturi si ajutor in trecut, imi faci post pe game si suferi... Iar acum vrei site-uri cu stock-uri. Buna incercare.

Posted (edited)

Dupa ce ti-am oferit sfaturi si ajutor in trecut, imi faci post pe game si suferi... Iar acum vrei site-uri cu stock-uri. Buna incercare.

Ok, atunci fugi si joaca mario si lasa figurile ca nu esti usa de biserica, te-am pupat.

Edited by RaydeN GFX
Posted (edited)

Ok, atunci fugi si joaca mario si lasa figurile ca nu esti usa de biserica, te-am pupat.

Eu sa las figurile ? Dupa ce ca iti ofer sfaturi, nici macar putin respect nu stii sa arati. Te mai dai si "matur", pacat ca mentalitatea ta nici coapta nu e.

Edited by AIM.Oliniutza
Posted (edited)

Eu sa las figurile ? Dupa ce ca iti ofer sfaturi, nici macar putin respect nu stii sa arati. Te mai dai si "matur", pacat ca mentalitatea ta nici coapta nu e.

Stai liniștit tinere sunt mai mare decât tine în orice caz și gândesc mult mai bine decât tine doar că tu nu ești om cu care poți vorbii,  și apropo mi-ai da sfaturi? puteam să învăț și din tutoriale nu te-a obligat nimeni să-mi spui niciun sfat, subiect încheiat!

Edited by RaydeN GFX
Posted

Stai liniștit tinere sunt mai mare decât tine în orice caz și gândesc mult mai bine decât tine doar că tu nu ești om cu care poți vorbii,  și apropo mi-ai da sfaturi? puteam să învăț și din tutoriale nu te-a obligat nimeni să-mi spui niciun sfat, subiect încheiat!

Ce te face asa sigur ca esti mai mare decat mine? Nici nu ma cunosti si vorbesti aiurea. Cam jenant sa imi raspunzi cu aceeasi replica, legata de varsta, avand in vedere ca esti intre 4 pereti.

Posted

Ce te face asa sigur ca esti mai mare decat mine? Nici nu ma cunosti si vorbesti aiurea. Cam jenant sa imi raspunzi cu aceeasi replica, legata de varsta, avand in vedere ca esti intre 4 pereti.

Cum spui tu, subiect încheiat.

Posted

Ca esti sau ca nu esti "mai mare", joci samp. Imi dau seama cat de matur si inteligent trebuie sa fii daca ai sa zicem  20 ani si suferi pe un joc online.. :D

Posted

Ca esti sau ca nu esti "mai mare", joci samp. Imi dau seama cat de matur si inteligent trebuie sa fii daca ai sa zicem  20 ani si suferi pe un joc online.. :D

Nu înțeleg de ce te bagi tu în seamă cu mine, caută în altă parte atenție,salut.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp