BlueMoon Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 De ce nu mai lucrezi pe rendere? Faci o treaba foarte buna cu ele, mai posteaza niste semnaturi . In rest e foarte bine, felicitari.
Hisu Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 De ce nu mai lucrezi pe rendere? Faci o treaba foarte buna cu ele, mai posteaza niste semnaturi . In rest e foarte bine, felicitari. Mai lucrez pe rendere, dar nu postez aici... Nu prea sunt cunoscatori.
BlueMoon Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Mai lucrez pe rendere, dar nu postez aici... Nu prea sunt cunoscatori. Ar trebui sa postezi, mai sunt si unii care vor sa vada ceva frumos ;) .
Cristi599 Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 (edited) Am vazut la multi dintre useri folosesc acest efect cum il ai si tu pe avatar. Cum pun acea 'flacara' pe un avatar? Dau +2 daca ma ajuti :wub: Edited February 7, 2015 by SLAM
BlueMoon Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Am vazut la multi dintre useri folosesc acest efect cum il ai si tu pe avatar. Cum pun acea 'flacara' pe un avatar? Dau +2 daca ma ajuti :wub: Iei un soft brush de marimea dorita, selectezi culoarea care o vrei, il pui acolo unde vrei, il dai pe screen si eventual daca ti se pare ca trebuie mai scazi din opacitate.
D3sTr0 Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 ON: Foarte frumoase imi place cum lucrezi. OFF: Imi poti face un avatar 150x300 cu textul Lik3. si BUGGED? Stock:Â http://i.imgur.com/sagUUs7.gif
Hisu Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 ON: Foarte frumoase imi place cum lucrezi. OFF: Imi poti face un avatar 150x300 cu textul Lik3. si BUGGED? Stock:Â http://i.imgur.com/sagUUs7.gif
Hisu Posted February 11, 2015 Author Posted February 11, 2015 (edited) Â Â Â Edited February 11, 2015 by AIM.Oliniutza
Kosso.Cross Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Lucrezi super, spune-mi si mie cateva site-uri de unde pot descarca stock-uri frumoase inafara de sick--side..Â
Hisu Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Lucrezi super, spune-mi si mie cateva site-uri de unde pot descarca stock-uri frumoase inafara de sick--side.. Dupa ce ti-am oferit sfaturi si ajutor in trecut, imi faci post pe game si suferi... Iar acum vrei site-uri cu stock-uri. Buna incercare.
Kosso.Cross Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 (edited) Dupa ce ti-am oferit sfaturi si ajutor in trecut, imi faci post pe game si suferi... Iar acum vrei site-uri cu stock-uri. Buna incercare. Ok, atunci fugi si joaca mario si lasa figurile ca nu esti usa de biserica, te-am pupat. Edited February 12, 2015 by RaydeN GFX
Hisu Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 (edited) Ok, atunci fugi si joaca mario si lasa figurile ca nu esti usa de biserica, te-am pupat. Eu sa las figurile ? Dupa ce ca iti ofer sfaturi, nici macar putin respect nu stii sa arati. Te mai dai si "matur", pacat ca mentalitatea ta nici coapta nu e. Edited February 13, 2015 by AIM.Oliniutza
Kosso.Cross Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 (edited) Eu sa las figurile ? Dupa ce ca iti ofer sfaturi, nici macar putin respect nu stii sa arati. Te mai dai si "matur", pacat ca mentalitatea ta nici coapta nu e. Stai liniștit tinere sunt mai mare decât tine în orice caz și gândesc mult mai bine decât tine doar că tu nu ești om cu care poți vorbii,  și apropo mi-ai da sfaturi? puteam să învăț și din tutoriale nu te-a obligat nimeni să-mi spui niciun sfat, subiect încheiat! Edited February 13, 2015 by RaydeN GFX
Hisu Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 Stai liniștit tinere sunt mai mare decât tine în orice caz și gândesc mult mai bine decât tine doar că tu nu ești om cu care poți vorbii,  și apropo mi-ai da sfaturi? puteam să învăț și din tutoriale nu te-a obligat nimeni să-mi spui niciun sfat, subiect încheiat! Ce te face asa sigur ca esti mai mare decat mine? Nici nu ma cunosti si vorbesti aiurea. Cam jenant sa imi raspunzi cu aceeasi replica, legata de varsta, avand in vedere ca esti intre 4 pereti.
Kosso.Cross Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Ce te face asa sigur ca esti mai mare decat mine? Nici nu ma cunosti si vorbesti aiurea. Cam jenant sa imi raspunzi cu aceeasi replica, legata de varsta, avand in vedere ca esti intre 4 pereti. Cum spui tu, subiect încheiat.
BlueMoon Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Stai liniștit tinere sunt mai mare decât tine în orice caz și gândesc mult mai bine decât tine doar că tu nu ești om cu care poți vorbii,  și apropo mi-ai da sfaturi? puteam să învăț și din tutoriale nu te-a obligat nimeni să-mi spui niciun sfat, subiect încheiat! Ca esti sau ca nu esti "mai mare", joci samp. Imi dau seama cat de matur si inteligent trebuie sa fii daca ai sa zicem  20 ani si suferi pe un joc online.. :D
Cristi1698 Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Aici mai mult va certati decat sa vorbiti despre photoshop si creatii... oricum frumose lucrarile, incearca sa mai faci creatii smudge, iti ies bine.
Kosso.Cross Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Ca esti sau ca nu esti "mai mare", joci samp. Imi dau seama cat de matur si inteligent trebuie sa fii daca ai sa zicem  20 ani si suferi pe un joc online.. :D Nu înțeleg de ce te bagi tu în seamă cu mine, caută în altă parte atenție,salut.
Recommended Posts