edmdem27 Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Sunt GAMER adevarat!Nu joc minecraft, ci joc SA:MP!Pe Bugged sunt player nou,Dar imi place asa mult si o dau slow...Pe sosea pana vine unuScoate arma si trage ca nebunu!Dar nu-i nimic, un post pe forum si-am rezolvatAdminu' imediat l-a corectat...Merg mai departe pe drumul meu,Politia sta la panda ca un leu.Zice " Stop politia! Trage pe dreapta"Eu aveam in gand sa trag ceva pe nas si sa sparg banca...Raman fara permis c-am mers pe contra-sens,Nu-i nimic, am mai mult timp sa fac sex...Dupa merg sa-mi iau un job, fac un ban cinstit,Apoi ma bag afk, sunt cam obosit.O zi plina de accidente si bubuituri,Bugged e un server plin de aventuri.Cu paintball pana in zoriSau cu DM pe sosele, ba coi!Fuck the police sloganu' mafiilor,Acest mesaj nu e adresat copiilor... 1
xBoRn Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Versurile imi sună cunoscute, doar că tu ai adăugat ceva ici-colo.
edmdem27 Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 Versurile sunt facute de mine aseara... Nicio inspiratie :D
edmdem27 Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 Mersi mult :D Sincer a fost facut la caterinca, dar daca ma pun bine pe treaba poate fac unu frumusel :D
Tuckle Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 GG pentru versurile de la semnatura sincer ;) alea imi plac.
Recommended Posts