Andrei Macarie Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Va salut ! Nu stiu daca am nimerit corect topicul , dar am si eu o problema. Cande deschid San Andreas Multiplayer 0.3z , dau pe red.bugged.ro si apas conectare. Din momentul acela nu se mai intampla nimic. Aveti idee de ce nu pot intra ? Nu am ban , nu am antecedente penale , nimic :( Jocul este piratat , luat de pe [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] . Am copiat #####-ul , l-am instalat corect. S-a intamplat dintr-o data. Ieri am jucat toata ziua. Si nici pe alte servere nu ma lasa sa intru. Quote
Darwin. Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Incearca un restart la internet si la computer. Daca tot nu merge incearca sa scoti moduri puse recent ce crezi tu ca ti-ar cauza imposibilitatea de a te conecta. Reinstaleaza samp si gta. Bafta! Quote
Pepe Rezmuves Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Va salut ! Nu stiu daca am nimerit corect topicul , dar am si eu o problema. Cande deschid San Andreas Multiplayer 0.3z , dau pe red.bugged.ro si apas conectare. Din momentul acela nu se mai intampla nimic. Aveti idee de ce nu pot intra ? Nu am ban , nu am antecedente penale , nimic :( Jocul este piratat , luat de pe [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] . Am copiat #####-ul , l-am instalat corect. S-a intamplat dintr-o data. Ieri am jucat toata ziua. Si nici pe alte servere nu ma lasa sa intru. Sterge gtasa.set din My Documents. Quote
Andrei Macarie Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 Sterge gtasa.set din My Documents. Mersi frumos ! A mers. Dar poti sa imi spui , te rog , de ce se intampla asta ? Nu folosesc moduri , cheaturi , windowsul l-am reinstalat azi cu tot cu GTA SA si SA:MP. Quote
Shifty Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Mersi frumos ! A mers. Dar poti sa imi spui , te rog , de ce se intampla asta ? Nu folosesc moduri , cheaturi , windowsul l-am reinstalat azi cu tot cu GTA SA si SA:MP. Acela este folderul cu configuratii si setari ale jocului. Quote
Pepe Rezmuves Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Mersi frumos ! A mers. Dar poti sa imi spui , te rog , de ce se intampla asta ? Nu folosesc moduri , cheaturi , windowsul l-am reinstalat azi cu tot cu GTA SA si SA:MP. Configurarea jocului s-a stricat. Acum, dupa ce l-ai sters, dai esc -> options -> display setup -> advanced si dale toate la minim, pentru a nu avea lag. Quote
Andrei Macarie Posted October 19, 2014 Author Posted October 19, 2014 Mai am inca o mica belea ... nu merge sa ascult radiourile suplimentare , gen ProFM , etc... Ai idee de ce ? Quote
Massive Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Mai am inca o mica belea ... nu merge sa ascult radiourile suplimentare , gen ProFM , etc... Ai idee de ce ? Iti trebuie audio plugiun Quote
Andrei Macarie Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 Iti trebuie audio plugiun Prima data cand am bagat SA-MP -ul (acum cateva zile) , radiourile suplimentare mergeau fara probleme. Acum cand selectez ProFM (de exemplu...oricum la toate facae asa) , se aude un sunet ciudat ca de cautare. Altor playeri le merge. Quote
paulZ Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Prima problemă mai poate apărea dacă nu ai driverul la placa video instalat sau trebuie să faci update. Quote
JOHN.STH Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Prima data cand am bagat SA-MP -ul (acum cateva zile) , radiourile suplimentare mergeau fara probleme. Acum cand selectez ProFM (de exemplu...oricum la toate facae asa) , se aude un sunet ciudat ca de cautare. Altor playeri le merge. Uite aici '' audio client plugin '' . Link download : http://ge.tt/8eLybS22/v/0?c ( E cu instalare automată ) Acum poţi asculta Kiss FM , Radio ZU . +1 :D Quote
Recommended Posts