Massive Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Hai ca mai bag un comment pentru ca "d-aia". Dudes, va era frica de cancer, acum de Ebola. Se zicea ca acest "cancer" omoara o persoana in 3 luni. Bunica mea are cancer de 13 ani si traieste, desi se simte foarte rau. Ebola e doar o "vrajala" spusa la TV. Oricum, bolnavii cu Ebola vor fi dusi in Africa, don't cry m8's. Exista 2 feluri de cancer, unu femenin si altu masculin, cel feminin se extinde in tot corpu cea ce rezulta ca mori, iar la cel masculin nu se extinte..stagneaza intr-un loc deci nu mori! Quote
Octavian Gheorghiu Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Ebola este o boala a momentului , cum a fost si lepra . Inca nu sa gasit o solutie pentru a o combate  dar nu cred ca va mai dura mult timp pana va fi  gasita. Quote
CatalinConstantinAilincai Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Exista 2 feluri de cancer, unu femenin si altu masculin, cel feminin se extinde in tot corpu cea ce rezulta ca mori, iar la cel masculin nu se extinte..stagneaza intr-un loc deci nu mori! Bunica mea e de sex feminin, so.. Alta "vrajala" auzita la TV.. Gosh. Quote
zuzlikest Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 (edited) Stim cu totii ca vom muri din cauza "Ebolei".Asa ca va zic sa traiti viata, despartiti-va de calculator si traiti-o cat o sa mai aveti de trait.Si vorbesc serios asta nu este o gluma proasta.Asa ca , va spun , pa si va iubesc. Pace.*cry* K. Â Veziti de ebola ta, pe noi nimic nu ne atinge! Cu ebola sau nu, tot mori o data, asa ca... timp pierdut traind :)) Edited October 20, 2014 by Gh0st Agberos Quote
Deagle.Oficial Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Stim cu totii ca vom muri din cauza "Ebolei".Asa ca va zic sa traiti viata, despartiti-va de calculator si traiti-o cat o sa mai aveti de trait.Si vorbesc serios asta nu este o gluma proasta.Asa ca , va spun , pa si va iubesc. Pace.*cry* Daca vine ebola la mine o trimit la tine. :D Quote
Sqw. Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Ca sa clarificam tot, pentru ca Ebola sa ajunga in Romania trebuie sa dea spaga vamesilor, deci nu cred ca o sa intre. ON: Zic ca este o gluma chestia asta cu ebola, copilul n-a avut ce face. Quote
Massive Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 (edited) Bunica mea e de sex feminin, so.. Alta "vrajala" auzita la TV.. Gosh. Am zis ca sunt 2 feluri de cancer.. unu feminin si unu masculin.. nu am zis ca daca esti barbat si ai cancer traiesti! sau invers Edited October 21, 2014 by Garfield100 Quote
CatalinConstantinAilincai Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 I know, dar am zis si eu adevarul. Quote
paulZ Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Mai bine sinucide-te ca să nu mori de Ebola. Quote
RMarius Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 (edited) .... Topic total inutil. Ebola s-a extins... la momentul actual este si in Spania-Madrid si din nefericire locuiesc in Spania dar la o distanta de 8 ore.  Asta nu este o gluma cu 'Ebola' Alo, omule in Spania a fost decat un caz de virus ebola. 1 infectat = 0 decese. Cauta pe net inainte sa spui informatii eronate. Cine crede minciunile astora sa citeasca aici despre virusul ebola, se spune ca pana in 2015 vor fi 550.000 de cazuri cu infectari ebola, dar asta nu se stie sigur. http://ro.wikipedia.org/wiki/Boala_virală_Ebola  Asa ca stati linistiti pana ajunge ebola in Romania este cale lunga, nici nu o sa ajunga vreodata, deja se efectueaza controale prin aeropoarte. Mai ales celor care vin din Africa sau tarile care au fost infestate cu Ebola.  Ebola nu e o vrajeala, defapt ebola nu a fost creata de om, ea a fost luata de la asa zisele animale ale noptii, mai pe scurt lilieci. Nu vă mai bateti capul aiurea ca nu are rost. Lafel cum a fost si cu sfarsitul lumii si cand defapt a fost un mare nimic, doar ca ala care a zis ca vine sfarsitul lumii s-a ales cu sute de milioane de dolari. Pana o sa ajunga Ebola la noi tu o sa fi mort, lafel si eu. Si nu o sa murim de cancer, eu cel putin nu, poate tu, o sa murim de batranete, sau in accidente de masina etc. Hai ca ma dor degetele de cat am scris aici degeaba. Edited October 21, 2014 by a S m o T i q u e 2 Quote
Traianus_Decebalus Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Ebola e alta cale de manipulare a populatiei, a butilor gen asta care a facut topicu =]]]]]] Oricum, ebola e facauta in laborator de americani, tot astia au creat si Sida. Quote
Deagle.Oficial Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Dati /lockhouse sa nu intre ebola peste voi. Pls. Quote
Razvi25 Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 .... Topic total inutil. Alo, omule in Spania a fost decat un caz de virus ebola. 1 infectat = 0 decese. Cauta pe net inainte sa spui informatii eronate. Cine crede minciunile astora sa citeasca aici despre virusul ebola, se spune ca pana in 2015 vor fi 550.000 de cazuri cu infectari ebola, dar asta nu se stie sigur. http://ro.wikipedia.org/wiki/Boala_virală_Ebola  Asa ca stati linistiti pana ajunge ebola in Romania este cale lunga, nici nu o sa ajunga vreodata, deja se efectueaza controale prin aeropoarte. Mai ales celor care vin din Africa sau tarile care au fost infestate cu Ebola.  Ebola nu e o vrajeala, defapt ebola nu a fost creata de om, ea a fost luata de la asa zisele animale ale noptii, mai pe scurt lilieci. Nu vă mai bateti capul aiurea ca nu are rost. Lafel cum a fost si cu sfarsitul lumii si cand defapt a fost un mare nimic, doar ca ala care a zis ca vine sfarsitul lumii s-a ales cu sute de milioane de dolari. Pana o sa ajunga Ebola la noi tu o sa fi mort, lafel si eu. Si nu o sa murim de cancer, eu cel putin nu, poate tu, o sa murim de batranete, sau in accidente de masina etc. Hai ca ma dor degetele de cat am scris aici degeaba. +1 Quote
Kehl Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Această epidemie de ebola poate fi fost cauzată chiar de om, zic eu, deoarece toată lumea știe ca populația este mult peste media normală, iar in cațiva ani vom putea rămâ si fără resurse. Doar mi-am dat cu părerea, sa nu văd că-mi sariți in cap acum. Quote
paradoX.. Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Din nefericire m-am interesat de la mai multe persoane din anuminte locatii. Si ce sa vezi, au fost cateva cazuri si la noi, 10 romani au venit in tara si au fost luati direct de politie si dusi in cel mai scurt timp la un laborator specific acestei boli, antidot nu exista. Cei ce posteaza ca nu este adevarat sa taca din gura. Â Â Ebola exista, dar sunt sanse de 1% sa ajunga in Romania, deoarece au fost izolatii oamenii cu probleme. Quote
zewforlife Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Eu inca sper să ajungă Ebola la noi =)), de ce? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=800357250027876&set=a.487131634683774.111244.100001608244691&type=1&theater Quote
Bullet_MoNsT3R Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 []Cacaturi[] dar Ebola poate sa ajunga. Quote
FrIeNdLy Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Chill, sunt lucruri mai rele de care se teme omenirea: foamete, SIDA, cancer, filmele lui Michael Bay. Quote
ReLoaD. Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 (edited) Atât timp cat nu mi se șterge contul pe server pot sta liniștit .omg. Edited October 23, 2014 by ReLoaDD 1 Quote
Massive Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 (edited) .... Topic total inutil. Alo, omule in Spania a fost decat un caz de virus ebola. 1 infectat = 0 decese. Cauta pe net inainte sa spui informatii eronate. Cine crede minciunile astora sa citeasca aici despre virusul ebola, se spune ca pana in 2015 vor fi 550.000 de cazuri cu infectari ebola, dar asta nu se stie sigur. http://ro.wikipedia.org/wiki/Boala_virală_Ebola  Asa ca stati linistiti pana ajunge ebola in Romania este cale lunga, nici nu o sa ajunga vreodata, deja se efectueaza controale prin aeropoarte. Mai ales celor care vin din Africa sau tarile care au fost infestate cu Ebola.  Ebola nu e o vrajeala, defapt ebola nu a fost creata de om, ea a fost luata de la asa zisele animale ale noptii, mai pe scurt lilieci. Nu vă mai bateti capul aiurea ca nu are rost. Lafel cum a fost si cu sfarsitul lumii si cand defapt a fost un mare nimic, doar ca ala care a zis ca vine sfarsitul lumii s-a ales cu sute de milioane de dolari. Pana o sa ajunga Ebola la noi tu o sa fi mort, lafel si eu. Si nu o sa murim de cancer, eu cel putin nu, poate tu, o sa murim de batranete, sau in accidente de masina etc. Hai ca ma dor degetele de cat am scris aici degeaba. Ebola a venit de la curve :D cum e si hiv(sida) Si deja cativa oameni au fost vindecati de ebola.. asa ca nu va mai storciti mintile ca vom muri! daca e sa murim, murim doar daca vrea Dumnezeu! Si daca Dumnezeu vruia sa murim... nu murea printr-o apocalipsa care este prevazuta de oameni! Edited October 26, 2014 by Garfield100 Quote
SoMuchGREEN Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Stai sa-ti zic o chestie. Dezinstall San Andreas > Ia-ti o geaca pe tine ca e frig afara si du-te da 30 de ture in jurul blocului ca ti-e rau si cand vii fa un dus cu apa rece si culca-te. Quote
Recommended Posts