Jump to content

Recommended Posts

Posted

E deja un clișeu treaba asta.

Majoritatea oamenilor ce au capul pe umeri, și sunt ceva zic eu, mai ales de varsta noastra, au aceeasi parere.

Posted

Ce minte de protestant ai. Gandesti ca religiile alea care nu te lasa sa ei medicamente, ca daca te vrea Dumnezeu te vrea... Normal ca cer bani, cum vrei sa traiasca si preotu ma? Are si el o viata.

• 4 weeks later...
  • 5 months later...
Posted (edited)

Doar scrum,de ce nu religia? O faci tu de ras si deasta nu crezi? Nu e problema noastra cine o face de ras,problema noastra e alta,iti zic eu.

Biserica aia nu e facuta din bani curati,lasa-i pe ei sa faca religia de ras,dar asta nu inseamna ca si tu trebuie sa crezi la fel,ca e facuta de ras.

Edited by Alex47
  • 2 months later...
Posted

Doar scrum,de ce nu religia? O faci tu de ras si deasta nu crezi? Nu e problema noastra cine o face de ras,problema noastra e alta,iti zic eu.

Biserica aia nu e facuta din bani curati,lasa-i pe ei sa faca religia de ras,dar asta nu inseamna ca si tu trebuie sa crezi la fel,ca e facuta de ras. :D exact

Posted

Sincer nu sunt de religie ortodoxa nu suport aceasta religie, mi se par niste hoti care si pentru o inmormantare iti cer bani, nu cred ca Dumnezeu ar cere asa ceva vreodata.. E o religie plina de hoti care doar cred ei insusi ca sunt credinciosi dar defapt sunt pierduti. Poate acum toti o sa ziceti uitati-o si pe asta vorbeste de religie de parca ne-ar interesa nu vreau parerea nimanui.. Vreau doar sa imi exprim parerea.. Studiez biblia de multi ani stiu multe, si bineinteles nu studiez biblia ortodoxa a hotilor si idiotilor care nu au idee cine este Dumnezeu si ce poate face, ar fii in stare sa se scuze si in fata lui Dumnzezeu cu tot felul de minciuni dar pacat ca multi dintre noi, dintre voi dintre toti  nu stim ca Iisus stie orice pas facem noi. Si ma irita si mai mult faptul ca multi dintre voi spuneti ca ''Vai doamne sunt credincios/a'' si nu ma refer la faptul ca injurati oricine injura oricare are nervi si nu poate sa se abtina.. Dar cand incalcati niste reguli.. care sunt doar cateva reguli pe care Dumnezeu le-a impus devine chiar nasol..Mai pe scurt in ziua de azi toti te-ar manca nu tin cont de biserica de Dumnezeu fiecare traieste pe cont propriu..  pacat ca Dumnezeu nu face asta.. Pentru ca daca si el ar face asta toti am fii pierduti. PEACE ACUM ASTEPT SMS-URILE URATE SI ETC. CA STIU CA LE VOI PRIMII.

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Cred in Dumnezeu dar nu cred in bisericile astea pline cu bani neimpozitabili(Prislop-cine stie cunoaste). Dumnezeu a venit pe un magar,nu cu Mercedesuri ultima generatie.

• 10 months later...
Posted

E ok să crezi în Dumnezeu sau într-o oarecare forță divină, însă chestiile cu „biserica”, „preotul” ș.a.m.d. sunt doar niște tâmpenii. Să nu mai zic de așa zisele „icoane” care cică-s sfințite. Păi coaie, alea-s niște simple picturi pe care oamenii naivi ajung să le pupe, what the fuck is going on?

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

E ok să crezi în Dumnezeu sau într-o oarecare forță divină, însă chestiile cu „biserica”, „preotul” ș.a.m.d. sunt doar niște tâmpenii. Să nu mai zic de așa zisele „icoane” care cică-s sfințite. Păi coaie, alea-s niște simple picturi pe care oamenii naivi ajung să le pupe, what the fuck is going on?

Posted

Cred in Dumnezeu dar nu cred in bisericile astea pline cu bani neimpozitabili(Prislop-cine stie cunoaste). Dumnezeu a venit pe un magar,nu cu Mercedesuri ultima generatie.