Scrum Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 (edited) In timp ce religia isi bate joc de toti oamenii peste tot in lume, mai sunt si oameni cu capul pe umeri si trecuti prin viata care vad altfel lucrurile https://www.facebook.com/video.php?v=772440792807185 Edit: Cu topicul asta am facut 666 de post-uri, ciudat. :)) Edited October 18, 2014 by Volt87 1 Quote
Njuno_Mke Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 E deja un clișeu treaba asta. Majoritatea oamenilor ce au capul pe umeri, și sunt ceva zic eu, mai ales de varsta noastra, au aceeasi parere. Quote
Huanq Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 click Ce minte de protestant ai. Gandesti ca religiile alea care nu te lasa sa ei medicamente, ca daca te vrea Dumnezeu te vrea... Normal ca cer bani, cum vrei sa traiasca si preotu ma? Are si el o viata. Quote
Load.AIM Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Sunt crestin si cred in Dumnezeu, dar nu mi se pare atat bine sa dai atatia bani pe o biserica. Quote
Razvan Alex Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 (edited) Doar scrum,de ce nu religia? O faci tu de ras si deasta nu crezi? Nu e problema noastra cine o face de ras,problema noastra e alta,iti zic eu. Biserica aia nu e facuta din bani curati,lasa-i pe ei sa faca religia de ras,dar asta nu inseamna ca si tu trebuie sa crezi la fel,ca e facuta de ras. Edited April 18, 2015 by Alex47 Quote
DQRY.BuGGeD Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Doar scrum,de ce nu religia? O faci tu de ras si deasta nu crezi? Nu e problema noastra cine o face de ras,problema noastra e alta,iti zic eu. Biserica aia nu e facuta din bani curati,lasa-i pe ei sa faca religia de ras,dar asta nu inseamna ca si tu trebuie sa crezi la fel,ca e facuta de ras. :D exact Quote
Carmina Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Sincer nu sunt de religie ortodoxa nu suport aceasta religie, mi se par niste hoti care si pentru o inmormantare iti cer bani, nu cred ca Dumnezeu ar cere asa ceva vreodata.. E o religie plina de hoti care doar cred ei insusi ca sunt credinciosi dar defapt sunt pierduti. Poate acum toti o sa ziceti uitati-o si pe asta vorbeste de religie de parca ne-ar interesa nu vreau parerea nimanui.. Vreau doar sa imi exprim parerea.. Studiez biblia de multi ani stiu multe, si bineinteles nu studiez biblia ortodoxa a hotilor si idiotilor care nu au idee cine este Dumnezeu si ce poate face, ar fii in stare sa se scuze si in fata lui Dumnzezeu cu tot felul de minciuni dar pacat ca multi dintre noi, dintre voi dintre toti nu stim ca Iisus stie orice pas facem noi. Si ma irita si mai mult faptul ca multi dintre voi spuneti ca ''Vai doamne sunt credincios/a'' si nu ma refer la faptul ca injurati oricine injura oricare are nervi si nu poate sa se abtina.. Dar cand incalcati niste reguli.. care sunt doar cateva reguli pe care Dumnezeu le-a impus devine chiar nasol..Mai pe scurt in ziua de azi toti te-ar manca nu tin cont de biserica de Dumnezeu fiecare traieste pe cont propriu.. pacat ca Dumnezeu nu face asta.. Pentru ca daca si el ar face asta toti am fii pierduti. PEACE ACUM ASTEPT SMS-URILE URATE SI ETC. CA STIU CA LE VOI PRIMII. Quote
Analfabetu200 Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 E deja un clișeu treaba asta. Majoritatea oamenilor ce au capul pe umeri, și sunt ceva zic eu, mai ales de varsta noastra, au aceeasi parere. Quote
AdeL1NN Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Sunt crestin si cred in Dumnezeu, dar nu mi se pare atat bine sa dai atatia bani pe o biserica. Quote
Sound Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Cred in Dumnezeu dar nu cred in bisericile astea pline cu bani neimpozitabili(Prislop-cine stie cunoaste). Dumnezeu a venit pe un magar,nu cu Mercedesuri ultima generatie. Quote
Vldu Iulian Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Am vazut de vreo 10 ori videoclipul asta.... si de cate ori voi avea ocazia am sa o mai fac. Quote
Andrei Apostol Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Sunt crestin si cred in Dumnezeu, dar nu mi se pare atat bine sa dai atatia bani pe o biserica. Quote
theWeeknd Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 (edited) şi la şcoală ar trebui să fie opţională, nu impusă Edited September 12, 2016 by xWatchOut Quote
AxiZ Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 E ok să crezi în Dumnezeu sau într-o oarecare forță divină, însă chestiile cu „biserica”, „preotul” ș.a.m.d. sunt doar niște tâmpenii. Să nu mai zic de așa zisele „icoane” care cică-s sfințite. Păi coaie, alea-s niște simple picturi pe care oamenii naivi ajung să le pupe, what the fuck is going on? Quote
specii sunt peste Posted December 24, 2016 Posted December 24, 2016 E ok să crezi în Dumnezeu sau într-o oarecare forță divină, însă chestiile cu „biserica”, „preotul” ș.a.m.d. sunt doar niște tâmpenii. Să nu mai zic de așa zisele „icoane” care cică-s sfințite. Păi coaie, alea-s niște simple picturi pe care oamenii naivi ajung să le pupe, what the fuck is going on? Quote
DASAEV Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 Cred in Dumnezeu dar nu cred in bisericile astea pline cu bani neimpozitabili(Prislop-cine stie cunoaste). Dumnezeu a venit pe un magar,nu cu Mercedesuri ultima generatie. Quote
Led Zeppelin Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 Nu cad prada celui mai mare instrument de manipulare in masa. Quote
Recommended Posts