Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

SALUT BUGGED !!

Am facut acest topic pentru a face o echipa de ranked pe LOL si de a va ajuta sa ajungeti in silver-gold-platina  etc..daca la  Solo/Duo nu prea sunt sanse ( fiind prea multi polonezi).

Eu sunt in  Silver 3, tin sa va reamintesc sunt un jucator foarte bun in general car meciurile in ranked 5v5 ( puteti verifica pe lol-king) sau my history de asemenea avand multe Penta-uri in ranked etc...

Voi lasa mai jos un model de inscriere iar eu voi alege  9 jucatori.

Model cerere Inscrierii.

Nick pe LOL:

Nick pe SA:MP:

Cati ani ai? :

Divizie si Nr.de ranked jucate:

Rog seriozitate !! Va rog lasati doar Modelul de mai sus nu comentarii aiurea, voi cere delete la comentariu + warned pe forum.

Edited by AceKiLL
Posted (edited)

Nick pe LOL: cristieu5

Nick pe SA:MP: cristieu5

Cati ani ai? : 18

Divizie si Nr.de ranked jucate: silver 4 am 37meciuri castigate si vreo 45 pierdute.

Edited by cristieu5
Posted

La silver 3 n-ai de ce sa iti faci echipa. Mai ai de crescut.  @@AceKiLL,

Sunt silver 3, deoarece cad cu polonezi idioti, afk, trolli etc....  si am fost inactiv 4-5 luni pe LOL.

Dar stilul meu de joc nu este silver 3, tu crezi ca un player bun il iei dupa divizie ?

Poti verifica istoricu meu de ranked-uri in general car meciurile pana nu intervine 1 afk + 1 troll

Posted

Sunt silver 3, deoarece cad cu polonezi idioti, afk, trolli etc....  si am fost inactiv 4-5 luni pe LOL.

Dar stilul meu de joc nu este silver 3, tu crezi ca un player bun il iei dupa divizie ?

Poti verifica istoricu meu de ranked-uri in general car meciurile pana nu intervine 1 afk + 1 troll

"Sunt bronze dar joc de Diamond" aud foarte des astea.. 

Daca zici ca nu esti de silver 3 atunci de ce nu poti sa cari polonezii? Daca nu esti capabil sa cari de unul singur, iati pe cineva de nivelul tau si jucati-va impreuna.

Crezi ca eu unde sunt acum, am jucat dou cu cineva?! NU. Am 1300 de meciuri in rank SOLO nu DUO! Si am ajuns unde sunt fara ajutorul nimanui. Sunt unele meciuri in care poti sa cari (desigur, daca esti capabil) iar in celalalte nu ai cum.

Joaca-te cu minte nu cuminte.  ;)

Posted

"Sunt bronze dar joc de Diamond" aud foarte des astea.. 

Daca zici ca nu esti de silver 3 atunci de ce nu poti sa cari polonezii? Daca nu esti capabil sa cari de unul singur, iati pe cineva de nivelul tau si jucati-va impreuna.

Crezi ca eu unde sunt acum, am jucat dou cu cineva?! NU. Am 1300 de meciuri in rank SOLO nu DUO! Si am ajuns unde sunt fara ajutorul nimanui. Sunt unele meciuri in care poti sa cari (desigur, daca esti capabil) iar in celalalte nu ai cum.

Joaca-te cu minte nu cuminte.  ;)

Exact car meciurile in general, dar deja cand sunt 3x trolli in echipa nu mai am ce face, adica sa pierd 3 lan-uri.

Si eu am 400 de meciuri SOLO/DUO si tin sa reamintresc pauza 3-5 luni de LOL, ajungeam departe.

Posted

Exact car meciurile in general, dar deja cand sunt 3x trolli in echipa nu mai am ce face, adica sa pierd 3 lan-uri.

Si eu am 400 de meciuri SOLO/DUO si tin sa reamintresc pauza 3-5 luni de LOL, ajungeam departe.

Atunci de ce te astepti la mai mult daca zici ca ai facut 5 luni de pauza? Ar venii ceva de genul ca sunt si eu nervos de ce nu reusesc sa controlez lumea.