AceKiLL Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 (edited) SALUT BUGGED !! Am facut acest topic pentru a face o echipa de ranked pe LOL si de a va ajuta sa ajungeti in silver-gold-platina etc..daca la Solo/Duo nu prea sunt sanse ( fiind prea multi polonezi). Eu sunt in Silver 3, tin sa va reamintesc sunt un jucator foarte bun in general car meciurile in ranked 5v5 ( puteti verifica pe lol-king) sau my history de asemenea avand multe Penta-uri in ranked etc... Voi lasa mai jos un model de inscriere iar eu voi alege 9 jucatori. Model cerere Inscrierii. Nick pe LOL: Nick pe SA:MP: Cati ani ai? : Skype: Divizie si Nr.de ranked jucate: Rog seriozitate !! Va rog lasati doar Modelul de mai sus nu comentarii aiurea, voi cere delete la comentariu + warned pe forum. Edited October 23, 2014 by AceKiLL Quote
cristieu5 Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 (edited) Nick pe LOL: cristieu5 Nick pe SA:MP: cristieu5 Cati ani ai? : 18 Skype: cldcrist1 Divizie si Nr.de ranked jucate: silver 4 am 37meciuri castigate si vreo 45 pierdute. Edited October 24, 2014 by cristieu5 Quote
azeSan Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 La silver 3 n-ai de ce sa iti faci echipa. Mai ai de crescut. @@AceKiLL, Quote
AceKiLL Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 La silver 3 n-ai de ce sa iti faci echipa. Mai ai de crescut. @@AceKiLL, Sunt silver 3, deoarece cad cu polonezi idioti, afk, trolli etc.... si am fost inactiv 4-5 luni pe LOL. Dar stilul meu de joc nu este silver 3, tu crezi ca un player bun il iei dupa divizie ? Poti verifica istoricu meu de ranked-uri in general car meciurile pana nu intervine 1 afk + 1 troll Quote
azeSan Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Sunt silver 3, deoarece cad cu polonezi idioti, afk, trolli etc.... si am fost inactiv 4-5 luni pe LOL. Dar stilul meu de joc nu este silver 3, tu crezi ca un player bun il iei dupa divizie ? Poti verifica istoricu meu de ranked-uri in general car meciurile pana nu intervine 1 afk + 1 troll "Sunt bronze dar joc de Diamond" aud foarte des astea.. Daca zici ca nu esti de silver 3 atunci de ce nu poti sa cari polonezii? Daca nu esti capabil sa cari de unul singur, iati pe cineva de nivelul tau si jucati-va impreuna. Crezi ca eu unde sunt acum, am jucat dou cu cineva?! NU. Am 1300 de meciuri in rank SOLO nu DUO! Si am ajuns unde sunt fara ajutorul nimanui. Sunt unele meciuri in care poti sa cari (desigur, daca esti capabil) iar in celalalte nu ai cum. Joaca-te cu minte nu cuminte. ;) Quote
AceKiLL Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 "Sunt bronze dar joc de Diamond" aud foarte des astea.. Daca zici ca nu esti de silver 3 atunci de ce nu poti sa cari polonezii? Daca nu esti capabil sa cari de unul singur, iati pe cineva de nivelul tau si jucati-va impreuna. Crezi ca eu unde sunt acum, am jucat dou cu cineva?! NU. Am 1300 de meciuri in rank SOLO nu DUO! Si am ajuns unde sunt fara ajutorul nimanui. Sunt unele meciuri in care poti sa cari (desigur, daca esti capabil) iar in celalalte nu ai cum. Joaca-te cu minte nu cuminte. ;) Exact car meciurile in general, dar deja cand sunt 3x trolli in echipa nu mai am ce face, adica sa pierd 3 lan-uri. Si eu am 400 de meciuri SOLO/DUO si tin sa reamintresc pauza 3-5 luni de LOL, ajungeam departe. Quote
azeSan Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Exact car meciurile in general, dar deja cand sunt 3x trolli in echipa nu mai am ce face, adica sa pierd 3 lan-uri. Si eu am 400 de meciuri SOLO/DUO si tin sa reamintresc pauza 3-5 luni de LOL, ajungeam departe. Atunci de ce te astepti la mai mult daca zici ca ai facut 5 luni de pauza? Ar venii ceva de genul ca sunt si eu nervos de ce nu reusesc sa controlez lumea. Quote
Recommended Posts