Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Aoleu, veni fanu meu Horex, care îmi urmărește toate activitățile, fanule, lasă-te de bugged.

Edited by AIM - Pitiq.
Posted

TE dai mare si la war iti iei 3/3 - 2/2 faci dm ,ramai fara licenta ,stai la jail 30 de ore dai /report , faci codat pe ragna .

Posted (edited)

TE dai mare si la war iti iei 3/3 - 2/2 faci dm ,ramai fara licenta ,stai la jail 30 de ore dai /report , faci codat pe ragna .

Puţă, cam mult tupeu să-mi vorbeşti aşa când tu eşti un simplu codat şi ştii bine asta.

Oricum, în mare parte ai dreptate, fac dm, iau jail, nicio problemă.  Fac ce am chef pe moment şi îmi asum toate consecinţele, niciodată nu m-am plâns că de ce am luat jail. Deja mai am o oră licenţa suspendată şi diseară iar vă ţin în afara zonei de war. Şi da, îmi iau 3/3 de la codaţi ca tine şi poate este şi greşeala mea că în zilele de astăzi joc corect şi nu folosesc coduri ca toţi copiii ăştia "buni" de pe server, care, anul trecut se jucau jocuri miniclip pe net şi nu făceau diferenţa între click stânga şi dreapta. Baftă.

Edited by Alexander.Capone
  • Upvote 9
Posted (edited)

Puţă, cam mult tupeu să-mi vorbeşti aşa când tu eşti un simplu codat şi ştii bine asta.

Oricum, în mare parte ai dreptate, fac dm, iau jail, nicio problemă.  Fac ce am chef pe moment şi îmi asum toate consecinţele, niciodată nu m-am plâns că de ce am luat jail. Deja mai am o oră licenţa suspendată şi diseară iar vă ţin în afara zonei de war. Şi da, îmi iau 3/3 de la codaţi ca tine şi poate este şi greşeala mea că în zilele de astăzi joc corect şi nu folosesc coduri ca toţi copiii ăştia "buni" de pe server, care, anul trecut se jucau jocuri miniclip pe net şi nu făceau diferenţa între click stânga şi dreapta. Baftă.

Ok cum zici tu iti iei 3/3 de la codati  ca mine ti-am dat 2/2 pe turf 29 si ai dat report :))) frumos asa

Uite si dovada ca ti-ai luat 2/2 de la un codat : http://imgur.com/up9TqWO

Rezultatul :  http://bluepanel.bugged.ro/profile/HoReX No banned   NO CHEATS 

Edited by HOREX
Posted

Respect @Alexandere!

Respect Alexe!

Posted

Ok cum zici tu iti iei 3/3 de la codati  ca mine ti-am dat 2/2 pe turf 29 si ai dat report :))) frumos asa

Uite si dovada ca ti-ai luat 2/2 de la un codat : http://imgur.com/up9TqWO

Rezultatul :  http://bluepanel.bugged.ro/profile/HoReX No banned   NO CHEATS 

de când ai venit pe serverul ăsta, te dădeai mare că câstigai runde la paintball / besturi la war.

de când omorai pe cineva, te făcea codat, și imediat poză pe forum.

n-am ce să-ți zic, decât un suferit care se dă mare, semnătura ta e cu ''s-a activat horex''

Posted

Mama, tu chiar te tii de Google Adsense, cati $$ vrei sa faci pe luna =))? Se vede ca de la 5-0 s-a activat / enervat.

Posted (edited)

Mama, tu chiar te tii de Google Adsense, cati $$ vrei sa faci pe luna =))? Se vede ca de la 5-0 s-a activat / enervat.

Nu era ceva de viitor, voiam să văd dacă fac ceva în comparaţie cu alţi prieteni. L-am dezactivat, e pierdere de timp cu el. 

La 5-0 oricine se enervează, eu la fiecare duel pierdut înjuram:))

Edited by Alexander.Capone
Posted

lel +1 pentru melodie si pentru comentariu asta.

Posted (edited)

Buna gluma, sa n-o mai faci!  

Nu stiu ce ai tu cu Alexander, dar il stiu de mult si nu cred ca ar fi cazul sa-l judeci tu.

N-am nimic cu tine si nici cu el! Pune-te in locul lui, gandeste si dupa da-ti cu parerea.

// Da, no? Ca la inceput, #daidecantapopa

Edited by Gigii.
Posted

Nu era ceva de viitor, voiam să văd dacă fac ceva în comparaţie cu alţi prieteni. L-am dezactivat, e pierdere de timp cu el. 

La 5-0 oricine se enervează, eu la fiecare duel pierdut înjuram:))

GG Alexander menule, tragi bine.

pwpikes.

• Upvote 2
Posted

de când ai venit pe serverul ăsta, te dădeai mare că câstigai runde la paintball / besturi la war.

de când omorai pe cineva, te făcea codat, și imediat poză pe forum.

n-am ce să-ți zic, decât un suferit care se dă mare, semnătura ta e cu ''s-a activat horex''

Nu cred ca sunt eu ala care ma dau mare, tu esti ala care aveai lider pe red si cand luai un amarat de best puneai pe forum non-stop.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp