Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Subiectul video-ului: Alexander.Capone vs Skrill3x

O scurta prezentare: Duele deagle până la 10. Unul dintre cele mai grele dueluri la care am luat parte.*datorită drepturilor de autor ale lui Sorinel Puştiu, mi-au scos ăştia de la YT muzica din video.

Link catre filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=6dfuz0LFajU

Istoric scoruri:

Alexander.Capone - Skrill3x: 0-1; 0-2; 0-3; 0-4; 0-5; 1-5; 2-5; 3-5; 3-6; 4-6; 5-6; 6-6; 6-7; 7-7; 8-7; 9-7; 9-8; 10-8.

Scor final: Alexander.Capone (10) - (8) Skrill3x

Edited by Alexander.Capone
  • Upvote 2
Posted

Subiectul video-ului: Alexander.Capone vs Skrill3x

O scurta prezentare: Duele deagle până la 10. Unul dintre cele mai grele dueluri la care am luat parte. Mi-au dezactivat ăştia de la YT muzica din video, mama lor de drepturi de autor. 

Link catre filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=jRzyLrcVLqo&feature=youtu.be

Scoruri importante: Alexander.Capone - Skrill3x: 0 - 5; 3 - 5; 3 - 6; 6 - 6; 6 - 7; 9 - 7; 9 - 8; 10 - 8.

Scor final: Alexander.Capone (10) - (8) Skrill3x

VA URMA UN EDIT CU VIDEO HD ÎN MAXIM 5 MINUTE, AM UITAT SĂ SELECTEZ OPŢIUNEA HD CÂND AM CONVERTIT VIDEO

ba, cat vrei sa te duci peste un nab in Constanta ( are 13-14 ani) sa bagi KATANA in el?

pls pls

Posted

GG alexandere , asta e Darl1ng care a jucat aici pe bugged . E destul de bun dar si tu esti bunicel

Posted

eu nu cred ca ala e curat.... :| a filmat si el?

cand faci duel asa, trebuie sa filmeze amandoi ca sa nu existe dubii.... :|

Posted

eu nu cred ca ala e curat.... :| a filmat si el?

cand faci duel asa, trebuie sa filmeze amandoi ca sa nu existe dubii.... :|

Nu ştiu dacă a filmat, oricum nu este codat. A tras bine la început dar am revenit fără probleme .np.

Posted

Nu ştiu dacă a filmat, oricum nu este codat. A tras bine la început dar am revenit fără probleme .np.

daca tu zici ca nu e codat, inseamna ca asa e.

Posted (edited)

Salut fanii mei , eu sunt Skrill3x . Daca nu ma credeti pun imediat o filmare . Si am filmat si eu . Va dau ? Hai S@LKF ? Si eu mi-am dat demult contu dArl1ng . Joc pe b-....

Edited by AIM Darling
Posted (edited)

ba, cat vrei sa te duci peste un nab in Constanta ( are 13-14 ani) sa bagi KATANA in el?

pls pls

:)))

Edited by Quickz.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp