Allonzo Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 (edited) Contra, ar fi prea uratel. De exemplu, daca ar fi sa se adauge asta, sa se faca o comanda speciala in care sa nu vedem textul de sus in caz ca cineva nu vrea sa vada. Edited March 25, 2015 by Kreedze.AoW
EdySD Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Faza cu clanul, factiunea din care faci parte,admin,helper nu prea imi suna bine, avem /id pentru a vedea din ce clan face parte,plus ca are tag-ul in fata numelui, /id pentru a vedea din ce factiune face parte,avem /admins sau panel pentru a vedea adminii si avem /helpers sau panel pentru helperi. Eu propun sa scrie deasupra capului lucruri de genul, Playerilor ce au peste 1000 de ore jucate[Veteran,Legenda sau altfel de texte],la un anumit numar de crime asupra politiei un text[Most Wanted, sau alt ceva] si celor care fac DM la un anumit numar de playeri ucisi sa le apara[killer sau alt fel] ideea principala e sa apara un text nou, pentru faptele facute de el nu pentru factiunea sau clanul din care face parte.
RemixX Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Deci ar fi genial. Credeam ca Bugged nu poate fi mai original de atat. Uite ca se poate :)). GG Shad0w.
SmechernO Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 (edited) +1 o idee extraordinara. Daca se va adauga, eu o sa am -2012 Player- <3 Edited March 28, 2015 by SmechernO.69
GherutaGG Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Ar fi ceva, doar sa ai un anumit level pentru asa ceva, sa nu isi puna toti playerii de level 1-2 ..
xXaNdYx Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 (edited) Am un sistem într-un GM: /(a)me Text - Îți apare ceva deasupra capului, ce scrii tu. E fain, nu deranjează. /ame off și gaataa.. Edited April 5, 2015 by AndydoT
DoNgy. Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Sau cei care au avut ban pentru cheat adică "Disconnect admin request" să le scrie sus în Cap : CODAT. :)) ar fii mai fin știind cine a avut ban pentru /q la teste.
mDo Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Dupa cum stiti, cand un player scrie ceva in chat, textul apare deasupra capului. Vrem sa inlocuim acel text cu ceva mai util si ne intrebam ce parere au playerii despre aceasta schimbare. Ideea ar fi ca deasupra capului sa apara clanul unui player, factiunea sau diverse texte mai speciale. Va aparea un singur text deasupra capului si va putea fi ales de player folosind comanda /title. Playerii ce fac parte dintr-un clan pot avea numele clanului deasupra capului. Playerii ce fac parte dintr-o factiune pot avea numele factiunii deasupra capului. Liderii, adminii si helperii vor putea sa aiba functia afisata deasupra capului. In plus, vor fi adaugate si unele texte speciale cum ar fi: '2012 Player' pentru playerii ce au creat contul in 2012, 'Retired admin' pentru cei ce au fost admini pe server, 'Cop Killer' pentru cei ce au ucis 1000 politisti, un text special pentru playerii ce au peste 1000 ore jucate. Ar fi multe lucruri interesante ce ar putea fi adaugate in joc. Daca textele de deasupra capului vor fi adaugate pe server, vom deschide un topic unde playerii ar putea posta idei pentru texte de adaugat in joc. Asteptam parerile voastre. Nu uitati sa votati in poll-ul ce apare in topic. Buna idee.
Y0lin Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 RPG.BIGZONE.RO UPDATEURI IN FIECARE ZI! STAFF INTELEGATOR! 35+MEREU! RED.BUGGED.RO/BLUE.BUGGED.RO 1000 MEREU ONLINE STAFF SMECHER
Recommended Posts