Jump to content

Idee: Texte ce apar deasupra capului

860 members have voted

1. 1. Vreti sa fie adaugate texte speciale deasupra capului?

Recommended Posts

Posted

dacă chiar dorești să vezi  că din cât e, poți să vezi pe panel, Join Date, 

Da. Cand vad un player pe strada dau repede alt tab si intru pe panel sa-l caut si sa vad cand s-a inregistrat, apoi revin in joc.

Posted

Da. Cand vad un player pe strada dau repede alt tab si intru pe panel sa-l caut si sa vad cand s-a inregistrat, apoi revin in joc.

Lenea e mare?  :D

Posted

totuși, chiar dacă n-ar face lag, încarcă serverul..

Nu cred ca te-ar deranja, nu cred ca ai trage pe langa la waruri, nu cred ca ti-ar da crashuri. Deci nu te-ar incurca cu nimic.

Posted

Buna idee. 

Propun sa se puna inca un text cu " Veteran Server " adica cei care sunt cei mai vechi playeri de pe server .

Posted (edited)

Eu zic ca ar fi frumos un chat bubble cu motivul pentru care un player are wanted (din /mdc, daca are wanted).

Edited by AIM.Gabi
Posted (edited)

Daca ar fi o comanda sa le activezi / dezactivezi, ar fi super. Deci, da.

Buna idee. 

Propun sa se puna inca un text cu " Veteran Server " adica cei care sunt cei mai vechi playeri de pe server .

Este pus 2012 player.
Edited by Adsense
Posted

Buna ideea, +1, dar eu zic sa se faca o comanda gen [/text] si noi sa ne alegem ce sa ne apara...clan, factiune,admin, register, fiindca sunt multi si cu clan si cu factiune si in acele cazuri ce se va intampla?

Posted

7AngrY, Adsense, Robert21, SorYn., Snak3., B.V.I. EQ, cRisTi_FsRED, Just4PlayRED, bLaZiNgDuCk, Alliance Ragazzo, BogdaNNN., S.W.A.T, oly_nibu, ManiakEcoo, AIM.Gabi, Layzz., Mysterio, MarioGTA, Killer21., MirceA, PaulPolitai, Mihai_007, King.RaZzZoRr, Asasinul12, KAPSu, TyRaNyAn, obelix, The_Bassa, W1NNd, NUKE.AIM, dieL0vers, rapekkk., Freaky V.I.P., uTu, TOVDaniDudu, oOMasTerOo, King White, 1ph0n3, AIM SnkLaur, Fusher.GFX, JusttDexter, Mario., Alliance Teoddor aka Senz, King.Cadittza, Spidey, Turbo.Capon3, Tobi., GeoGhisa, T00niX, Marcc, crespo, gaby122, Erhan, kev1n., Edwuard09, AssasinXP, Crazyness, enCoreTV, Blue.LayeR_Red.Aw4ke, MasterK, Byta., bitskina, Marian-666, Iulian.99, Boss.ButPie, Madalin Daniel, Maryan14, Andrei Apostol, Geamby, Madalin045, Stoleru, Serkone, Scaidrou, Catyx, Facebook (1), Devilian
Cam multi se uita :))
Prea tare ideea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp