Jump to content

Idee: Texte ce apar deasupra capului

860 members have voted

1. 1. Vreti sa fie adaugate texte speciale deasupra capului?

Recommended Posts

Posted

i thinks this is a good idea you should do it....and you should also keep that player can disable it if he wants

Posted

Sunt de acord cu Layzz.

Fara suparare, tu si Layzz sunteti atat de prosti incat trebuia sa scrie deasupra numelui WANTED ca sa va dati seama cand cineva are wanted, oare nu degeaba a schimbat Shad0w culoarea numelui playerilor cu wanted?

Posted

Interesanta ideea am mai vazut astvel de texte insa exista un mic bug anume ca s-ar putea ca textele sa se piarda adica merg cu viteza mare cu masiana si imi ramane scrisu in urma insa cred ca bugul se poate rezolva. 

Posted

----------------------------------------------------

Dupa parerea mea aceasta idee este nefolositoare si am sa argumentez alegerea:

----------------------------------------------------

1. Textul pentru factiune este nefolositor ( se poate vedea in ce factiune e playerul respectiv dupa skin )

2. Textul pentru clan este nefolositor ( se poate observa in ce clan este respectivul dupa ''tag''.)

3. Textul ce apare acum adica ceea ce scrii in chat e folositor in caz ca ai omis sa te uiti in chat sau ai avut spam textul acela scris de respectivul ramane cateva sec. deasupra capului sau si poti vedea ce a scris.

4. Textul ce face referire la ''Retired helper/admin '' dupa parerea mea nu are o importanta atat de mare incat sa apare in game, acest lucru fiind amintit pe forum prin iconul acela.

5. Textul ce face referire la ''ADMIN'' ''HELPER'' este si el nefolositor aceste informatii se pot afla din /admins /helpers.

Baiat destept !

Posted

Aceasta propunere are "calitatile si defectele" ei. In cazul membrilor factiunii apare numele in culoarea specifica acesteia iar in privinta clanurilor apare tag-ul. Insa ar fi ok pentru lideri/helperi/admini. Sau, de ce nu, userii premium sa si-l poata scrie cum vor ei(Aici sa fie sanctionati cei care isi pun texte de gen "Admin, Owner, Helper, Lider,etc."  si ei defapt nu detin acea functie).

Posted

ca sa se mire prosti ca tine, akum stii?

ok, te faci cu warn în câteva minute.

Fara suparare, tu si Layzz sunteti atat de prosti incat trebuia sa scrie deasupra numelui WANTED ca sa va dati seama cand cineva are wanted, oare nu degeaba a schimbat Shad0w culoarea numelui playerilor cu wanted?

uitasem de culoarea numelui cu wanted =)))), scuze.. 

însă, el zicea de acord cu layzz, la argumente, nu la acea sugestie.

Posted

Clanul apare deja la nick, deci ar trebui sa apara doar urmatoarele: factiune, helper, admin.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp