Jump to content

Idee: Texte ce apar deasupra capului

860 members have voted

1. 1. Vreti sa fie adaugate texte speciale deasupra capului?

Recommended Posts

Posted

Sa se adauge, dar sa fie o comanda prin care putem sa le dezactivam. Gen /togtitle. Sau sa fie setata chestia asta din /hud.

Posted

Sa se adauge, dar sa fie o comanda prin care putem sa le dezactivam. Gen /togtitle. Sau sa fie setata chestia asta din /hud.

Posted

Mi se pare o mare prostie. Daca vrei sa le adaugi macar pune ca in joc sa selectam noi daca vrem sa vedem astea sau nu cu o comanda, [/turnstats], [/turntext] sau ceva.

• Upvote 1
Posted

Ar trebuii să se inventeze doar pentru copi, când acel player are WANTED, să scrie WANTED deasupra capului.

dacă chiar dorești să vezi  că din cât e, poți să vezi pe panel, Join Date, 

dacă chiar vrei să vezi din ce clan este, avem /id, sau chiar panel pe profil.

dacă dorim să vedem că e admin / helper / lider, avem panel din nou,

chestia cu cop killer mi se pare interesantă, un fel de RAMPAGE la waruri să apară pe acolo, ar fi șmecher.

într-un fel, părerea ar fi că s-ar încărca serverul, adică este deja destul de mare lag, nu mai dorim să fie și mai mare.

.

Aici așa e! Este destul lag pe server , aceea pentru copi ar fi foarte folositoare.

Posted

Nu, deoarece cand este multa aglomeratie gen CNN sau vreun event si vrei sa vorbesti cu cineva pe chat normal cand ii apare textul deasupra capului te mai intelegi si poti vorbi cu el dar daca nu se mai vede textul scris de el deasupra capului trebuie sa cauti prin chat si daca este spam, nici nu imi imaginez ce dezastru va fi cautand acel comentariu.

Posted

Da, ar fi foarte frumos. Pentru cei care au creat contul în 2012-2013 vor putea să își arate asta fiind un fel de veterani și pentru ceilalți care au avut funcții, pare frumos.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp