bogdynodye Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Sa se puna lvl detinut. Când înveți cifrele, atunci o sã se punã.
Ramsey. Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Buna idee, asa putem iesi in evidenta in fata tuturor serverelor care spun ca "sunt nr 1" :))
KaT0 Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Eu consider ca e foarte benefic si frumos. Excelenta idee!
Ruiz Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Sa se adauge, dar sa fie o comanda prin care putem sa le dezactivam. Gen /togtitle. Sau sa fie setata chestia asta din /hud.
Kronick Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Sa se adauge, dar sa fie o comanda prin care putem sa le dezactivam. Gen /togtitle. Sau sa fie setata chestia asta din /hud.
SUPERfane Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Mi se pare o mare prostie. Daca vrei sa le adaugi macar pune ca in joc sa selectam noi daca vrem sa vedem astea sau nu cu o comanda, [/turnstats], [/turntext] sau ceva. 1
Kanthos. Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Ar trebuii să se inventeze doar pentru copi, când acel player are WANTED, să scrie WANTED deasupra capului. dacă chiar dorești să vezi că din cât e, poți să vezi pe panel, Join Date, dacă chiar vrei să vezi din ce clan este, avem /id, sau chiar panel pe profil. dacă dorim să vedem că e admin / helper / lider, avem panel din nou, chestia cu cop killer mi se pare interesantă, un fel de RAMPAGE la waruri să apară pe acolo, ar fi șmecher. într-un fel, părerea ar fi că s-ar încărca serverul, adică este deja destul de mare lag, nu mai dorim să fie și mai mare. . Aici așa e! Este destul lag pe server , aceea pentru copi ar fi foarte folositoare.
Adrian Dragomir Daniel Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Pentru mine unul e o prostie deoarece nu iti aduc nimic aceste lucruri. Deci pentru mine totul este egal cu 0 .
Deagle.Oficial Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Nu e foarte interesant. E bine cum e asa.
Ovydiu Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Cred ca este bine asa cum este nu este chiar interesant.
TattonE. Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Nu, deoarece cand este multa aglomeratie gen CNN sau vreun event si vrei sa vorbesti cu cineva pe chat normal cand ii apare textul deasupra capului te mai intelegi si poti vorbi cu el dar daca nu se mai vede textul scris de el deasupra capului trebuie sa cauti prin chat si daca este spam, nici nu imi imaginez ce dezastru va fi cautand acel comentariu.
alex_petrut00 Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Mi se pare o mare prostie. Daca vrei sa le adaugi macar pune ca in joc sa selectam noi daca vrem sa vedem astea sau nu cu o comanda, [/turnstats], [/turntext] sau ceva.
bGd bogdaNNN Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Da, ar fi foarte frumos. Pentru cei care au creat contul în 2012-2013 vor putea să își arate asta fiind un fel de veterani și pentru ceilalți care au avut funcții, pare frumos.
Recommended Posts