ComanescuDanut Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 - 2 contra = respins, 5 neutre = respins !MODEL DE APLICATIE:INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Varsta:Autodescriere (~ 30 cuvinte):STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :Nivel :Nume folosite anterior:Vechime pe server:Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Poza cu invitatie: Link cu faction history:
KRUZZ . Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 (edited) Nume: Alex Mädalin.Varsta: 15Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut, Mä numesc Alex, sunt din constanta, am varsta de 15 ani, si imi place lucrul in echipä, am venit in acest clan sa va ajut cum pot. Sunt o fire cu cei 7 ani de acasä, nu-mi place sa ma cert, nu vreau sa am dusmani s.a. Veti vedea dvs pe parcurs. Nick : .KRUZZ.Nivel : 10 > 11Nume folosite anterior: - Vechime pe server: Aproape un an cu alt nume, dar nu vreau sa-l fac public.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu. Poza cu invitatie: Lider-ul mi-a spus sa fac aplicatie. Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/.KRUZZ. Nume: Andrei-SorinVarsta: 10Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut, Mä numesc Andrei sunt din constanta, am varsta de 10 ani, si imi place lucrul in echipä, am venit in acest clan sa va ajut cum pot. Sunt o fire cu cei 7 ani de acasä, nu-mi place sa ma cert, nu vreau sa am dusmani s.a. Veti vedea dvs pe parcurs. Nick : KrysXDNivel : 7 > 8Nume folosite anterior: - Vechime pe server: Un an.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu. Poza cu invitatie: Mi-a spus liderul sa fac cerere Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/KrysXD Edited October 27, 2014 by KRUZZ .
ComanescuDanut Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 Contra nu ati scris tot ! INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Varsta:Autodescriere (~ 30 cuvinte):STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :Nivel :Nume folosite anterior:Vechime pe server:Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Poza cu invitatie: Link cu faction history: Respinsi! T/C
KRUZZ . Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Nume: Alex Mädalin.Varsta: 15Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut, Mä numesc Alex, sunt din constanta, am varsta de 15 ani, si imi place lucrul in echipä, am venit in acest clan sa va ajut cum pot. Sunt o fire cu cei 7 ani de acasä, nu-mi place sa ma cert, nu vreau sa am dusmani s.a. Veti vedea dvs pe parcurs. Nick : .KRUZZ.Nivel : 10 > 11Nume folosite anterior: - Vechime pe server: Aproape un an cu alt nume, dar nu vreau sa-l fac public.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu. Poza cu invitatie: Lider-ul mi-a spus sa fac aplicatie. Link cu faction history http://bluepanel.bugged.ro/profile/KrysXD 1
KrysXD. Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Nume: Andrei-SorinVarsta: 10Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut, Mä numesc Andrei sunt din constanta, am varsta de 10 ani, si imi place lucrul in echipä, am venit in acest clan sa va ajut cum pot. Sunt o fire cu cei 7 ani de acasä, nu-mi place sa ma cert, nu vreau sa am dusmani s.a. Veti vedea dvs pe parcurs. Nick : KrysXDNivel : 7 > 8Nume folosite anterior: - Vechime pe server: Un an.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu. Poza cu invitatie: Mi-a spus liderul sa fac cerere Link cu faction history: http://bluepanel.bug.../profile/KrysXD
ComanescuDanut Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 .KruZZ Respins---- LVL mic + Ati facut aplicatii noi! t/c KrysXD. Respins-- LVL ff mic .... t/C T/C -Respinsi!
KRUZZ . Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 .KruZZ Respins---- LVL mic + Ati facut aplicatii noi! t/c KrysXD. Respins-- LVL ff mic .... t/C T/C -Respinsi! Level mic mä? MorcoveatzaXD cum plm e ?
ComanescuDanut Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 sinplu...stie sa vb nu ca tine! taran.. :P
xblue Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume: Mario Stefan Varsta: Am 17 ani. Autodescriere (~ 30 cuvinte): sunt o persoana prietenoasa, respectuoasa cu simtul umorului dezvoltat si cei sapte ani de acasa. Iubesc munca in echipa si soer sa fiu acceptat in accest clan. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick : Mario.[] Nivel : Detin level 15. Nume folosite anterior: Mario_Stefan Vechime pe server: Aproape un an. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am fost banat. Poza cu invitatie: am vorbit cu un membru ce a spus sa incerc sa fac o aplicatie. Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Mario.[]
ComanescuDanut Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 Acceptat--- Contacteaza un membru de rank 6 din clan pentru a primi cinvite! .t/c.
Danny Daniel Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Nume:DanielVarsta:16.Autodescriere (~ 30 cuvinte): In primul rand sunt o persoana activa,sociabila.Si in al doilea rand imi place sa petrec timpul liber cu prieteni pe afara.
Enzo_TM Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Clanul a expirat. Nu se stie daca va mai reveni vreodata! .t/c.
Recommended Posts