Alexandru Bogdan Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 VIAȚA REALĂ: Nume: Alex Vârsta: 16 Biografie(minim 20 de cuvinte): Imi place informatica, sunt la profilul de mate info. Am o gramda de timp liber. Iubesc viata si SA-MP, alaturi de prieteni ONLINE: Nick Sa:Mp: Swagger541 Level: 5 De cât timp joci Sa:Mp?:de la varsta de 13 ani Ai avut vreodată ban pe Sa:Mp(Dacă da, spune de ce): Nu Cât timp te joci Sa:Mp pe zi: Depinde . Cu scolala, daca am ceva programe de facut cam 1-2 ore daca nu am 3-4 ore Ce nick-uri ai mai avut înainte?: Nici unul Ai avut vreo altercație cu membrii clanului? Dacă da, spune:Nu am Link către User Panel: http://redpanel.bugg...file/Swagger541 CLAN: De unde ai aflat de acest clan?: De pe SA-MP Știi regulile clanului?: Da GG EASY De la ce vine [bVb]?: BURSA de vlaori BUGGED Cu ce crezi ca poți sa contribui în acest clan?: Cu ce pot :* Ții la glumă?: Dacă da, în ce masura?: Hm. Depinde daca sare calul nu . Tin la ea pana cand sare calul De ce dorești să te alături acestui clan?: Pentru ca as dorii Ai mai fost membru? Cum te-ai simțit?: Nu am mai fost membru CONTACT: ID Yahoo! Messenger: shedow008@yahoo.com Skype: alex.bogdan14 Quote
Recommended Posts