AZYZZ Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 De multe ori, dar ți-l dă la sfărşitul orei şi te mustră puțin. :) Quote
RusuXD Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Nup. Si oricum nu-l dau.... Poate sa-mi dea si 3 la purtare nu-l dau :) Quote
ASTiX Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Noi nu avem voie cu tilifon la scoala da a venit o nooaba de 3 ori a avertizat-o si nu i l-a luat e prea buna diriga noastra csf =] Quote
Dutch Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Cred ca mereu mi-l da inapoi la sfarsitul orei :)) Quote
Twig Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Mi l-a luat o profesoara nebuna si l-a pus pe masa ei. La urma l-am cerut si nu mi l-a dat. M-a luat cu ea la diriginta, dar diriginta e sef adjunct ceva de genu, ea face orarul etc si statea la director in cabinet. Si diriginta mea e buna si mi l-a dat ea inapoi peste cateva ore :) Quote
Mos_Craciun Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Nu chiar. M-am uitat pe telefon ca dadeam un test si nu invatasem si cautam definitii pt. test  la ora de fizica si a zis profu' "DECI REALIZEZI CA MERITI 3?!". Totul s-a terminat cu bine si am luat un 8 :D Quote
Redds Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Nu are cum să vi-l confişte, e ilegal. Dacă aveţi peste 18 ani îl puteţi lua singuri înapoi de la director sau în caz că sunteţi minori parinţii au dreptu-l ăsta. Cadrele din scoală nu au dreptul să vi-l deterioreze în nici un fel (cum mai sunt unii care spun / fac asta) şi sunt obligaţi să vi-l înapoieze după cum am spus mai sus deoarece este bunul vostru, indiferent dacă aveţi sau nu voie cu el in şcoală tot la voi rămâne. Quote
Anonymous_Annous Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Da, atata m-am rugat de profa sa mi-l daie inapoi ca s-a saturat si mi-a zis ceva gen : Â Du-te d'aici cu tot cu telefon si nu te mai intoarce :))) Quote
thugger Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Mi l-a luat profu' de engleză, l-a dus la directoare, directoarea la dirigintă .omg. Quote
Samir13 Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 Da, si mi l-a dat inapoi dupa ore. -directoarea :) Quote
Marius_87 Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Da , mi l-au spart , platit si amenda :) Quote
Recommended Posts