Turbatu Raul Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 HellSing-Invoiri. In acest topic va puteti invoi pentru: ->Sedinta. ->Antrenamente. ->Invoiri pe un termen mai lung. Model Invoire: " Nume: Link Stats: Invoire pentru: Motiv invoire: Dovada(depinde de caz): Durata invoire(depinde de caz): Alte precizari: " IMPORTANT Fiecare Tester/Owner/Co-Owner poate Aproba/Respinge invoirea. Cei fara invoire la Sedinta/Antrenament se sanctioneaza cu clan warn. Cei ce depasesc 7 zile de inactivitate sunt demisi din clan. Quote
xXaNdYx Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 (edited) Nume:xXaNdYxLink Stats:Invoire pentru:Sedinte/ evenimente pe scurt..Motiv invoire:Mi s-a ars monitorul de la PCDovada(depinde de caz):http://m.imgur.com/sDygysODurata invoire(depinde de caz):7 zile sper.Alte precizari:Raportul de activitate nu-nu l-am putputut face deoarece am fist plecat tot weekendul, iar aceasta postare este facuta de pe telefon Done, sper sa revi cat de curand. Edited November 4, 2014 by ASniper Quote
xXaNdYx Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Nume:xXaNdYx Link Stats: Invoire pentru:Sedinte/ evenimente pe scurt.. Motiv invoire:Mi s-a ars monitorul de la PC, nu mai poate fi reparat Dovada(depinde de caz):http://m.imgur.com/sDygysO Durata invoire(depinde de caz):1 luna sper. Alte precizari:Raportul de activitate nu-nu l-am putut face deoarece nu am mai intrat in joc caci nu mai am monitor :'(, dar in schimb un mic update: Mi-am luat la superoferta de pe olx.ro noi noute: MoMouse Natec GX77, tastatura E-Blue Cobra II advanced. Acum e ca si cand ai o gaina care produce oua multe, dar nunu ai unde sa o titii... Eu sper sa revin cat de curand, deoarece imi place cum este organizat clanul si nu vreau sa fiu eliminat. Quote
Marwell Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Puteai si tu sa conectezi la televizor ca asa am facut si eu dar LENE din pt. ta cred ca nici dala nu ai. Quote
xXaNdYx Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Puteai si tu sa conectezi la televizor ca asa am facut si eu dar LENE din pt. ta cred ca nici dala nu ai. Ce sa iti povestesc... nu trebuie sa iti dau tie declaratie cu ce am in casa, da? Cand imi pun un PC si la mine in camera atunci il voi conecta la un TV, dar in camera in care e PC-ul acum, TV-ul e prea departe. Are HDMI, nu iti fa tu griji. Quote
Marwell Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 (edited) Hai hai gura, nu vorbesti cu mine asa da ? Nu te da smecher. Ca poate esti ... scuze ca te jignesc dar m-ai provocat, pa. Scuze acceptate, dar in viitor te rog sa nu ma mai jignesti. Edited December 1, 2014 by xXaNdYx Quote
Recommended Posts