Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

La inceput cat de cat credeam ca ai un calculator de 5000$, dar apoi ai spus ca ai luat teapa de 30kkk pe sa:mp la level tau nu ai cum sa ai banii astia.

E foarte clar ca esti un copil de 8-9 ani care viseaza sa aiba multi bani, un calculator scump si o masina de fite.

Edited by bLaZiNgDuCk
Posted

La inceput cat de cat credeam ca ai un calculator de 5000$, dar apoi ai spus ca ai luat teapa de 30kkk pe sa:mp la level tau nu ai cum sa ai banii astia.

E foarte clar ca esti un copil de 8-9 ani care viseaza sa aiba multi bani, un calculator scump si o masina de fite.

Auzi ma copile.

Tu ai auzit job(-ul) de noroc care se cheama CAZINO?

Sigur iti duce toate jocurile, felicitari pentru un asa Pc.

Ms

Posted

Iti garantez eu ca, daca aveai varsta care ziceai ca o ai, masina pe care ziceai ca o ai, calculatorul & stuff nu mai stateai tu pe forum, nu iti mai ardea tie de forum si chestii. Iti zic eu, ca incercai pe cat posibil sa iti traiesti viata la plin, sa ai tot ce vrei. Dar na, tot ce ai zis tu aici sunt visele tale, pe care 100% nu le vei avea, deoarece daca le-ai fi avut nu mai stateai aici sa palavragesti atat. Succes.

• Upvote 1
Posted

Iti garantez eu ca, daca aveai varsta care ziceai ca o ai, masina pe care ziceai ca o ai, calculatorul & stuff nu mai stateai tu pe forum, nu iti mai ardea tie de forum si chestii. Iti zic eu, ca incercai pe cat posibil sa iti traiesti viata la plin, sa ai tot ce vrei. Dar na, tot ce ai zis tu aici sunt visele tale, pe care 100% nu le vei avea, deoarece daca le-ai fi avut nu mai stateai aici sa palavragesti atat. Succes.

The truth has been spoken. +1!

Posted

Si ce vrei tu acuma de la mine?

Eu mi-am upgradat PC-ul pt. gaming.

In scurt timp o sa ma reapuc de Filmat pe Youtube.

sa-mi lasi canalul in pm.

p.s recomand un blue yeti pro :> calitate pc vad ca ai, de aia nu mai trebuie.

Posted (edited)

Vai, smechere, sa te dai mare ca ai PC de 5000$ pe care joci Sa:mp si cs1.6 dar n-ai o prietena sau realizari pe plan profesional/scolar, depinde de varsta.

Ba s-o dau si verde-n fata pe asta chiar daca poate ma aleg cu warn, tu mai esti si prost. Copil de bani gata care cum a vazut niste componente mai scumpe a crezut ca sunt si bune si a dat banii pe ele.

Edited by ChangeDeaD
Posted

Man, de 5000$ imi luam un pc la 20k si de restul xbox one si full jocuri, fiecare cu ideeile lui, gg pentru valuta.

Am PS4 nu pre am nev de xbox.

Da chiar avand PS4 nu ma prea joc fiindca m-am saturat.

M-am apucat de GTA San Andreas Multiplayer fiindca mi s-a trezit nostalgia in mine.

De mult timp nu am jucat sa-mp.

Cam aproximativ vreo 3-4 ani.

Posted

Am PS4 nu pre am nev de xbox.

Da chiar avand PS4 nu ma prea joc fiindca m-am saturat.

M-am apucat de GTA San Andreas Multiplayer fiindca mi s-a trezit nostalgia in mine.

De mult timp nu am jucat sa-mp.

Cam aproximativ vreo 3-4 ani.

Eu am PS 5 bo$$, am dat 10.000$ pe el.

Posted (edited)

Alt copil pisat in gura care si-a inventat o viata stand pe un forum. Eu pariez banii care afirmi tu ca i-ai cheltuit pentru pc, pe faptul ca nu esti decat un taran corcit, muritor de foame, analfabet, primitiv si tigan. Prin urmare, mergi pe camp, si viseaza acolo.

Edited by DerAntichrist
Posted (edited)

Alt copil pisat in gura care si-a inventat o viata stand pe un forum. Eu pariez banii care afirmi tu ca i-ai cheltuit pentru pc, pe faptul ca nu esti decat un taran corcit, muritor de foame, analfabet, primitiv si tigan. Prin urmare, mergi pe camp, si viseaza acolo.

In italia dragul meu Antichrist nu sunt campuri.

Tu fiind Antichrist stai la ierusalim acolo in liniste si nu manca cuvinte de gen negativ.

Dupa descripita ta de Locatie pe forum te afli in Iad.

Si cei care se afla in Iad numa stie sa scrie cuvinte negative conform unui comentariu pozitiv.

Edited by .k1llxTRan
Posted

In italia dragul meu Antichrist nu sunt campuri.

Tu fiind Antichrist stai la ierusalim acolo in liniste si nu manca cuvinte de gen negativ.

Dupa descripita ta de Locatie pe forum te afli in Iad.

Si cei care se afla in Iad numa stie sa scrie cuvinte negative conform unui comentariu pozitiv.

Ai avut '5000$' si ai upgradat pc-ul dar nu ai avut 5-6 dolari sa iti cumperi cont premium pe Gta, sau chestii de genu'.. Copile, du-te si traieste-ti viata, nu mai sta si inventa chestii in fata calculatorului ca nimeni nu te crede, plus ce ne intereseaza pe noi de ce pc ai tu? Nici macar o poza nu ai pus cu el sa stim ca macar il ai..

P.s: Si eu am casa pe luna.

Posted

Ai avut '5000$' si ai upgradat pc-ul dar nu ai avut 5-6 dolari sa iti cumperi cont premium pe Gta, sau chestii de genu'.. Copile, du-te si traieste-ti viata, nu mai sta si inventa chestii in fata calculatorului ca nimeni nu te crede, plus ce ne intereseaza pe noi de ce pc ai tu? Nici macar o poza nu ai pus cu el sa stim ca macar il ai..

P.s: Si eu am casa pe luna.

Ma copile.

Eu nu sunt obsedat sa bag bani in jocuri care ma joc vreo 2-3 saptamani si pe urma ma las de ele.

Posted (edited)

Eu am 32GB Ram.

Spune ca are 32GB RAM si are 2x8GB RAM, nu fac cumva 16 GB RAM? Trebuie sa ai 4x8GB RAM pentru 32 GB copile, bagi niste minciuni de nici Dumnezo nu te crede.

Edited by Blazko
  • Upvote 1
Posted

Spune ca are 32GB RAM si are 2x8GB RAM, nu fac cumva 16 GB RAM? Trebuie sa ai 4x8GB RAM pentru 32 GB copile, bagi niste minciuni de nici Dumnezo nu te crede.

Poate pe 2 Calculatoare in total are 32 GB ram

Posted

Poate pe 2 Calculatoare in total are 32 GB ram

2 PC-uri? Serios? Nu se merita, ori ai 32 ori ai 16? Nu are rost sa-i ai separat.

Posted

Frate, la altex am vazut pc-uri de 1,500 lei cu 8gb ram, 1tb hdd memorie, placa video de 2 gb si rula pe acesta toate jocurile.. :||

La 21 ani ai nevoie de o femeie, nu de un pc de 5000 de dolari :))))