Jump to content

Recommended Posts

Posted

Spune ca are 32GB RAM si are 2x8GB RAM, nu fac cumva 16 GB RAM? Trebuie sa ai 4x8GB RAM pentru 32 GB copile, bagi niste minciuni de nici Dumnezo nu te crede.

Frate, la altex am vazut pc-uri de 1,500 lei cu 8gb ram, 1tb hdd memorie, placa video de 2 gb si rula pe acesta toate jocurile.. :||

La 21 ani ai nevoie de o femeie, nu de un pc de 5000 de dolari :))))

4x a cate 8 GB.

Posted

Ba nu mai minti asa drastic ma, ne dam seama ca nu suntem prosti si de ce fix acum cand ti-am zis ai corectat?

Ce sa-i faci, sunt unii oameni care traiesc doar din minciuna spunand ca sunt bogati nu stiu ce si in viata reala... prefer sa nu continui..

Posted

No-lifer... sa bagi tu 5.000 de $ intr-un PC... #nerd.

Bai ala care zicea ca isi cumpara o vila + piscina + gradina cu 5.000 de $ (in euro 4016.5) iti iei deabea o masina rulata (folosita) ba paleto. =))

Posted (edited)

Daca este PC-ul tau tocmai iti spun ca ai facut o risipa de bani enorma.

Daca chiar vroiai ceva extrem de bun, iti ajungea un i7, 16GB RAM, 1TB HDD, 160GB SSD (sau mai mare, depinde ce stocai) si o placa video pe 512-bit.

Edited by Divaio
Posted

Daca este PC-ul tau tocmai iti spun ca ai facut o risipa de bani enorma.

Daca chiar vroiai ceva extrem de bun, iti ajungea un i7, 16GB RAM, 1TB HDD, 160GB SSD (sau mai mare, depinde ce stocai) si o placa video pe 512-bit.

Pai imi ajunge si ce am.

Nu oblig pe nimeni sa creada ca am.

Doar zic ca am.

Fiecare isi da parerea diferit.

Nu suntem toti egali in pareri.

Posted

Ai PC de 5.000$ si joci cu texturile "lag-removal"? Daca ai fi avut un astfel de PC cu siguranta jucai cu un ENB ultra, fara texturi ca acestea si multe alte moduri...daca tot spui ca ai un astfel de PC...de ce nu arati macar o poza in DXDIAG, o poza cu cate fps ai in jocurile enumerate de tine prin primele pagini, o poza cu tine langa PC-ul tau sau macar o poza care sa fie dovada? Intr-adevar, exista romani care isi cumpara PC-uri de 5k$...am un prieten care a cumparat un PC bomba cu aproximativ 5.500$...si chiar am avut ocazia sa joc jocuri de top pe el-...((ce bine m-am simtit jucand jocuri de top pe un PC "titan"...BF-4 la 500fps +, etc.))...Chiar si asa, eu tot nu cred ca ai un astfel de PC. Pace!

Posted

Ai PC de 5.000$ si joci cu texturile "lag-removal"? Daca ai fi avut un astfel de PC cu siguranta jucai cu un ENB ultra, fara texturi ca acestea si multe alte moduri...daca tot spui ca ai un astfel de PC...de ce nu arati macar o poza in DXDIAG, o poza cu cate fps ai in jocurile enumerate de tine prin primele pagini, o poza cu tine langa PC-ul tau sau macar o poza care sa fie dovada? Intr-adevar, exista romani care isi cumpara PC-uri de 5k$...am un prieten care a cumparat un PC bomba cu aproximativ 5.500$...si chiar am avut ocazia sa joc jocuri de top pe el-...((ce bine m-am simtit jucand jocuri de top pe un PC "titan"...BF-4 la 500fps +, etc.))...Chiar si asa, eu tot nu cred ca ai un astfel de PC. Pace!

in BF4 am 100-200 fps.

http://forum.bugged.ro/topic/110936-best-hud-created-by-k1llxtran/are PC de 5000$ de dolari dar are texturile alea in SAMP. PATETIC!

Ce zisasi ma pateticule?Daca bag moduri de gen texturi imi dispar.Nustiu cu ce este legat.

Am facut topic nimeni nu mi-a raspuns timp de 24/24 si a fost inchis de moderatorii forumului.

La texturile originale imi dispar unele case si chiar drumuri.

Aceste texturi nu imi dispar.

Nu stiu de ce.

Mai bine bag astea prosteti decat sa nu vad nimic.

Posted

in BF4 am 100-200 fps.

Ce zisasi ma pateticule?Daca bag moduri de gen texturi imi dispar.Nustiu cu ce este legat.

Am facut topic nimeni nu mi-a raspuns timp de 24/24 si a fost inchis de moderatorii forumului.

Nu stiu de ce.

Dude, se vede clar ca ala e mod pentru lag removal. Nu mai minti atata ca minciuna are picioare scurte. O intorci ca-n bariera aiurea. Lasa-te, dude. Am vazut cu totii cine esti. Bafta!

Posted

in BF4 am 100-200 fps.

Nu stiu de ce.

Tot n-ai curaj sa pui o poza din dxdiag? Cu forumul bugged deschis?

Posted

Acum, dupa ce am citit aproape toate reply-urile, am ajuns la o concluzie: Daca minte si noi dam un reply cu o idee care se poate regasi mai sus, ce rezolvam? Desigur, este posibila si cealalta parte: poate nu minte...Probabil ca lui ii place cum noi tot spunem ca este mincinos, etc. (zic asta daca chiar are un astfel de PC) si intocmai nu pune poze! :-) La inceput am spus: "Minte baiatul.", dar acum m-am gandit mai bine. In concluzie, sunt neutru. (( Am scris de pe telefon, scuze daca am ratat litere, etc.))

Posted

pune mă poze din dxdiag sau orice vrei tu, şi dacă tu confirmi că ai ce zici că ai, tu ai respectul meu si al tuturor.

Pentru mie respectul tau daca tu ai doar 4 posturi si lvl 2 cont de blue.

Ce fel de respect sa am eu fata de tine sau tu fata de mine?

Posted

Pentru mie respectul tau daca tu ai doar 4 posturi si lvl 2 cont de blue.

Ce fel de respect sa am eu fata de tine sau tu fata de mine?

Respectul trebuie aratat tuturor playerilor, indiferent de level...acum daca am inteles gresit, poti da un quote.

Posted

:| ce ma ?Am Mercedes CLA45 AMG.Am 21 ani.Imi fac studiile la cea mai bun colegiu din Italia.Am 2 apartamente in centru Italiei.

Si tu imi zici ca am cheltui $5k pedegaba?

Omule, tu la 21 de ani stai sa bagi 5000 de dolarii in PC?

In locul tau, investeam banii aia, faceam niste cursuri, avansam intr-un job bine platit in afara, dar nu asa.

P.S: Nu-mi spune ca ai bagat 5000$ in PC si joci SA:MP . :))))

Posted

Omule, tu la 21 de ani stai sa bagi 5000 de dolarii in PC?

In locul tau, investeam banii aia, faceam niste cursuri, avansam intr-un job bine platit in afara, dar nu asa.

P.S: Nu-mi spune ca ai bagat 5000$ in PC si joci SA:MP . :))))

Mi-ai amintit de un prieten cu PC de 2500$ care joacă doar Mario :)))))))