k1llxTRan Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 Omule, tu la 21 de ani stai sa bagi 5000 de dolarii in PC? In locul tau, investeam banii aia, faceam niste cursuri, avansam intr-un job bine platit in afara, dar nu asa. P.S: Nu-mi spune ca ai bagat 5000$ in PC si joci SA:MP . :)))) fac 4 cursuri la moment. Crezi ca nu am bani sau ce? Quote
spleeff Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 (edited) http://imgur.com/a/DyXCcgen tu zici ca ai pc de 5000$ dar iti bagi toate modurile posibile sa-ti mai scada din lag. Edited December 5, 2014 by AIM.Spleeff Quote
k1llxTRan Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 http://imgur.com/a/DyXCcgen tu zici ca ai pc de 5000$ dar iti bagi toate modurile posibile sa-ti mai scada din lag. stau de pe notebook la lectii. Am lectii de la 09:30 pana la 16:00 Quote
Rays BAWS Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 copii care nu au o chifla in burta si viseza la pc de 5000$ , si se joaca samp... Repet, ce spune asta a fost probabil un vis, el joaca samp cu moduri anti-lag, si baga scuze ca nu stiu ce, joaca de pe telefon nokia 1310 ( de 6900 de euro desigur) frt, esti distrus, oricum nu te crede nimeni + ca nu ai 5 euro ptr cont premium pe samp,hai salut esti paralel Quote
Florea.sincer Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 copii care nu au o chifla in burta si viseza la pc de 5000$ , si se joaca samp... Repet, ce spune asta a fost probabil un vis, el joaca samp cu moduri anti-lag, si baga scuze ca nu stiu ce, joaca de pe telefon nokia 1310 ( de 6900 de euro desigur) frt, esti distrus, oricum nu te crede nimeni + ca nu ai 5 euro ptr cont premium pe samp,hai salut esti paralel Idem. Quote
k1llxTRan Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 copii care nu au o chifla in burta si viseza la pc de 5000$ , si se joaca samp... Repet, ce spune asta a fost probabil un vis, el joaca samp cu moduri anti-lag, si baga scuze ca nu stiu ce, joaca de pe telefon nokia 1310 ( de 6900 de euro desigur) frt, esti distrus, oricum nu te crede nimeni + ca nu ai 5 euro ptr cont premium pe samp,hai salut esti paralel Ma copile tu singur nu ai bani de chifle si comentezi pe altii? Ai poza de profil de ...."nab" si inca imi zici ca eu sunt distrus? Uite-te la tine in ce lume esti crescut. Stii numai sa comentezi pe altii Uite-te la tine nu la altii Eu doar fac TOPIC ca sa va arat cu ce m-am achitizionat nu ca sa luati boala de "INVIDIE". Daca ai "invidie" dute si fa-ti bani la un lucru profitabil si fi bogat. Nu cer sa ma comentati ca eu sunt nab, si ca sunt copil mic ci am in realitate 21 ani. Doar am un mic hobby sa joc si eu jocuri de nostalgie. Nu te juca tu sa-mp si apoi dupa vreo 10 ani instaleaza-til o sa vezi cum e. Tu de ce joci sa-mp cand poti sa iti faci o mica afacere si sa faci niste bani mici. Eu nu imi folosesc banii bagandu'simii pe conturi de sa-mp. Doresc singur sa fac bani fara ajutor(-ul) VIP sau premium. Tu de ce nu iti iei Premium ci comentezi p'a mine? copii care nu au o chifla in burta si viseza la pc de 5000$ , si se joaca samp... Repet, ce spune asta a fost probabil un vis, el joaca samp cu moduri anti-lag, si baga scuze ca nu stiu ce, joaca de pe telefon nokia 1310 ( de 6900 de euro desigur) frt, esti distrus, oricum nu te crede nimeni + ca nu ai 5 euro ptr cont premium pe samp,hai salut esti paralel Nu inteleg asa oameni! Ce mai stai pe acest forum daca ai ban pe red.Si inca mai zici de mn... This account is banned. Banat de: Mircea pe data de 2014-09-27 12:15:03, motivul banului: cheats (no-recoil). Contul este banat permanent (banul nu va expira automat). Quote
Rays BAWS Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Ma copile tu singur nu ai bani de chifle si comentezi pe altii? Ai poza de profil de ...."nab" si inca imi zici ca eu sunt distrus? Uite-te la tine in ce lume esti crescut. Stii numai sa comentezi pe altii Uite-te la tine nu la altii Eu doar fac TOPIC ca sa va arat cu ce m-am achitizionat nu ca sa luati boala de "INVIDIE". Daca ai "invidie" dute si fa-ti bani la un lucru profitabil si fi bogat. Nu cer sa ma comentati ca eu sunt nab, si ca sunt copil mic ci am in realitate 21 ani. Doar am un mic hobby sa joc si eu jocuri de nostalgie. Nu te juca tu sa-mp si apoi dupa vreo 10 ani instaleaza-til o sa vezi cum e. Tu de ce joci sa-mp cand poti sa iti faci o mica afacere si sa faci niste bani mici. Eu nu imi folosesc banii bagandu'simii pe conturi de sa-mp. Doresc singur sa fac bani fara ajutor(-ul) VIP sau premium. Tu de ce nu iti iei Premium ci comentezi p'a mine? Nu inteleg asa oameni! Ce mai stai pe acest forum daca ai ban pe red.Si inca mai zici de mn... This account is banned. Banat de: Mircea pe data de 2014-09-27 12:15:03, motivul banului: cheats (no-recoil). Contul este banat permanent (banul nu va expira automat). ai o dovada ca e pc-u tau? ai o dovada ca ai 21 ani? dupa cum scrii si gramatica ta, ai maxim 13 ani, du-te te rog si ia-ti o viata si nu mai pretinde ca ti-ai luat tu PC, cand tu ai grafici pentur high fps, salut. Quote
k1llxTRan Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 ai o dovada ca e pc-u tau? ai o dovada ca ai 21 ani? dupa cum scrii si gramatica ta, ai maxim 13 ani, du-te te rog si ia-ti o viata si nu mai pretinde ca ti-ai luat tu PC, cand tu ai grafici pentur high fps, salut. Eu doar postez moduri de up FPS. Dar nu ci ma folosesc de ele. Quote
Rays BAWS Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Eu doar postez moduri de up FPS. Dar nu ci ma folosesc de ele. ai in poze mod fps, ciudat, faci poze cu fps-u la reclamatiile care le faci ? =)))))))))))))))) esti penal Quote
Hopeful Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Salutare Bugged. Cum ati vazut dupa topic. Astazi o sa va povestesc ce am facut eu cu $5000. Am cheltuit pe Upgrade-ul PC-ului. Deci: 1.Placa Processorului: ASUS LGA2011 Rampage IV Extreme X79: 2.Placa Video 2x:Gigabyte Geforce GTX 780 Ti Windforce 3x OC: 3.Processor: Intel Core i7 4960x: 4.Couler de Apa:Corsair h100i: 5.Placa RAM 2x: DIMM DDR3 8192MBx4 PC17000 2133MHz Kingston HyperX Beast: 6.Hard: SATA-3 240Gb Kingston HyperX 3K: +Ca am mai bagat hard-ul vechi de 1terra 7.Exteriorul PC(-ului): Fulltower ATX DNS Airtone k-86: P.S Pozele au fost create si editate prin PS6. Astept parerile in comentarii. Felicitari, dar sa sti ca aici multi le faci in ciuda, nu mie, dar altora. Oricum felicitari. Quote
k1llxTRan Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 .t/c. Va rog! T/C ca deja le curg la altii invidia si ciuda pe podea. Quote
Rays BAWS Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 =)))))))) va rog t/c ca s-a plictisit sa rada lumea de el la cat de . e, ia-ti o viata amice. Quote
Fuji Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Ma acum sincer...din atitudinea pe care o ai pe aici si felul in care raspunzi persoanelor...eu unul nu te cred, stii e o vorba "lauda de sine, nu miroase a bine" si cred ca se aplica si in cazul tau...pe langa astea, daca tot zici ca ai CLA 45 AMG care costa in jur de 50.000$ si pe care nu si-l permite oricine, bani de nu tii poate numara nici banca ca dau faliment la dobanda pe care ti-o vor pune, si 5000$ bagati intr-un pc pentru ca nu aveai ce face cu ei "erau banii de seminte", apartamente peste apartamente si case in italia, de ce nu iti cumperi mataluta o insula pustie? Suntem satui de oameni ca voi...plecati afara din tara si ajunsi acolo incepand sa se laude cu ce nu au sau cu ce si-ar dori sa aiba, nu va mai dati atatea aere..nu-si are rostul, stim si noi destul de bine cum sta treaba pe acolo. Si sa revin la subiect...daca intradevar detii pc-ul...felicitari ai facut cea mai prosta investitie din viata ta. Quote
SoMuchGREEN Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 .t/c. Va rog! T/C ca deja le curg la altii invidia si ciuda pe podea. Fa SS cu frame-urile din joc cu asa zisul "ENB ULTRA HIPER MEGA GIGA" pe care-l ai tu. GET A LIFE!!! Quote
ProLifer Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 (edited) Ti-ai luat PC de 5000$ ca sa joci samp? Petardinio. Si când tata îmi zicea ca exista oameni de genul tau eu nu-l credeam, nu admiteam ca lumea are prosti asa mari. Te-am cunoscut pe tine si am invatat ceva. Multumesc! Da-mi si mie te rog canalul tau de youtube, ziceai ca te reapuci deci pana acum ai mai postat ceva. Edited December 8, 2014 by ChangeDeaD Quote
LioN23232 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 (edited) Până și ultimul sărac își permite Premium, și tu care te lauzi că ești bogat și ai bani, nu ai ? Fii serios mă :)). Grafica pentru Pentium 2, și tu vii aici cu vrăjeli „PC de 5000$” ? Fă poze la FPS, că toți îți cer asta, dar e clar că tu habar n-ai nici de termenul FPS. :)) Nu sunt invidios, mă doare-n **** dacă tu pretinzi că ai PC de ăsta, dar 90% dintre cei care au postat aici, nu te cred. Get a life și nu mai visa, copil de 13 ani, viața e mult mai frumoasă dacă ești corect. Edited December 9, 2014 by Carmin 1 Quote
SoMuchGREEN Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Până și ultimul sărac își permite Premium, și tu care te lauzi că ești bogat și ai bani, nu ai ? Fii serios mă :)). Grafica pentru Pentium 2, și tu vii aici cu vrăjeli „PC de 5000$” ? Fă poze la FPS, că toți îți cer asta, dar e clar că tu habar n-ai nici de termenul FPS. :)) Nu sunt invidios, mă doare-n **** dacă tu pretinzi că ai PC de ăsta, dar 90% dintre cei care au postat aici, nu te cred. Get a life și nu mai visa, copil de 13 ani, viața e mult mai frumoasă dacă ești corect. +1 frate. Exact asta am mai zis si eu. El are toate modurile de anti-lag posibile si se freaca cu "PC-ul de 5000$" pe forum. Las-o balta frate, nu te crede nimeni. Quote
k1llxTRan Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 Da cand o sa se stearga acest topic ca ma saturati.-_- Quote
HellBroke Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 (edited) +1 frate. Exact asta am mai zis si eu. El are toate modurile de anti-lag posibile si se freaca cu "PC-ul de 5000$" pe forum. Las-o balta frate, nu te crede nimeni. Chiar daca cu o pagina in urma am scris ceva care m-a dus pe partea lui (.k1llxtran), eu tot nu il cred...Are PC de 5000$, se lauda prin vorbe, dar prin poze sau alte lucruri, nu. El acum cere T/C deoarece nu mai stie ce sa zica....Normal, se lauda pe forum cu o minciuna pentru ca in mintea lui zice ca nimeni nu are cum sa afle ca el minte...dar ce sa crezi? Toata lumea stie adevarul! :) EDIT: Ai Facebook, xkilltran? Daca da, ni-l dai si noua sa vedem cum arati tu la "21 de ani"? Edited December 10, 2014 by .TweeT. Quote
Krytos Robert Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 (edited) Eu am 32GB Ram. Prietene esti pe langa... nu ai cum sa ai 32 G Ram poate 32 Gb pe hardisk . Deabea am eu 8 si tu ai 32 .... Ia fa captura de ecran sa vedem si noi Edited December 14, 2014 by Krytos_Robert Quote
ciTron. Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Serios, 5000 de euro? Clar..nu cred ca ai bagat 5k euro intr-un PC.. Quote
Slander Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Cred ca exagerezi, cu 30 mil imi luam pc bomba Quote
xXaNdYx Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Pune o poza cu tine si PC-ul langa steagul Italiei agatat la "apartamentele" tale si apoi mai vorbim. 1 Quote
Recommended Posts