Franklinz Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume: Alex Varsta: 20 Autodescriere (~ 30 cuvinte): In general nu imi place sa ma descriu, imi place sa dovedesc pe fapte ce fel de persoana sunt si nu sa ma laud. Fiindca aceasta rubrica este necesara in aplicatie, pot spune despre mine ca imi plac persoanele sincere, persoanele cu bun simt si cu cei 7 ani de acasa. Apreciez persoanele responsabile. Detest persoanele laudaroase, mincinoase si oamenii care spun "daca eram in locul tau...". De asemenea, nu imi plac persoanele cu multiple personalitati. Imi place muzica hip hop romaneasca, imi place sport-ul. Imi formez propriile pareri despre subiecte si nu ma las influentat de altii in alegerile pe care trebuie sa le fac. Tratez persoanele exact cum sunt si eu tratat. Daca un om vorbeste cu mine cu bun simt si ofera respect, ofer si eu respect inapoi inzecit. Imi plac persoanele educate, citatele mele preferate sunt: "Degeaba ai haine scumpe daca te vinzi ieftin" ; "Daca nu crezi in tine, nimeni nu o face in locul tau" si un citat dintr-o piesa "Nu lua totul intr-o maniera personala, chiar daca ai mai multe personalitati decat un muzeu de ceara" Ce gen de muzica asculti?(Trebuie sa faci si un top 5 melodii preferate): Hip Hop, in special cel romanesc. Nu pot sa alcatuiesc un top fiindca am multe piese care le consider capodopere, cum ar fi: Cedry2k - rugaciune (toate piesele lui sunt arta pura) ; Omu gnom - metehne ; Nimeni altu - inger si demon & lautarul din beci; raku - cautand ; Zmeu ninja - hidrogen ; carbon - contracronometru. Artistii mei preferati sunt: Cedry2k, Dragonu', Omu gnom, Nimeni altu, zmeu ninja, raku, carbon, cretzu, trupa 10tone & BUG Mafia, Sisu Tudor, Jhonny King, Camuflaj, CIA, Ad Litteram, Aforic, Bitza, Cerbu, Ceilalti, Chimie, Dragos, El Nino, Samurai, Flou Rege, Underman, Sectiunea Salajan, Stres, Subsemnatu. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer: Nick : Reckaze Nivel : 24 Nume folosite anterior: Franklin Vechime pe server: 31.05.2013. (1 an si 5 luni) Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): 3/3 warns & joypad. Poza cu invitatie: click Link cu faction history: profile/Reckaze Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Din cate imi amintesc nu, fiindca am vrut sa intru aici si sa nu imi caut anturaj prost cu vreun membru. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Safe zone (Sz.) - rank 3 ; AMG - rank 6 (co-leader). Ce alte jocuri mai joci?: Doar SA:MP. Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Sez, Aquaz, Monzalau, Bodie. In general nu imi place sa ma bag in seama doar ca sa ma pun bine cu cineva. Cu acestia si cu altii (cativa) am mai relationat prin joc si pot spune ca am avut conversatii. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: franklin.sound (messenger) De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Fara texte pompoase si cat mai sincer posibil vreau sa intru fiindca este un clan de top, vreau sa imi fac prieteni pe care ma pot baza si cu care sa pot sa relationez. Imi place acest clan fiindca se intra pe merit, fara nepotisme. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pe server voi incerca sa ajut cu tot ce pot, informatii, ajutor oferit membrilor la nevoie. In afara server-ului pot ajuta pe partea de grafica cu userbar-uri, avatare, semnaturi si alte imagini pentru clan si pentru membrii ce formeaza acest clan. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Bineinteles. Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? : Bineinteles. Edited October 30, 2014 by Reckaze
Recommended Posts