Mario Lazu Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Salut deci am instalat un phyton.ifp de la Albert13_ si cand dau sa intru pe server imi da crash am dezistaat si instalat tot si tot imi da crash
Mario Lazu Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 @Bewnqet am reinstalat gta si cand incerc sa intru imi da crash :| am incercat sa merg la Documets din My Computer dar nu am gasit nimic am dat pe GTA user fie apoi pe samp si am gasit ceva USERDATA.T doar atat era.
Solution Redpill Posted November 1, 2014 Solution Posted November 1, 2014 Salut deci am instalat un phyton.ifp de la Albert13_ si cand dau sa intru pe server imi da crash am dezistaat si instalat tot si tot imi da crash Este posibil cand reinstalezi jocul sa ramana cateva fisiere in GTA SAN ANDREAS USER FILES(acest folder se afla in My documents) incearca sa stergi acel folder. Daca nu a mers nici acum si tot iti da crash da un reply la raspunsul meu. 1
Mario Lazu Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 Multumesc pentru ajutor @TaKeNN si @Bewnqet am dat un Log Off si mi-a mers!Va dau +1
Recommended Posts