puLse- Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Bună , mă numesc Gabriel , pe sv am achiziționat un cont de la alt player (nu pe bani reali, eu i-am dat un cont , iar el altul) .. și când am intrat mi-a apărut CONT BLOCAT timp de 72 ore .. nu pot schimba e-mail-ul .. ce pot face ca să-l deblochez? N-am primit intstrucțiunile de deblocare din cauză că nu e e-mail-ul meu .. VĂ ROG AJUTAȚI-MĂ!! Quote
BogdanSnaKe Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Conturile playerilor ce se logheaza dintr-o locatie diferita sunt blocate pentru 72 de ore. Se intampla asta pentru a se evita spargerile de conturi. "Noul" tau cont este blocat 72 de ore, in acest timp nu ii poti face nimic, este pur si simplu doar o masura de siguranta pentru cont. Ai grija cu conturile luate de la alti jucatori, pe viitor pot exista probleme cu parola, mailul, blocarea contului, spargerea contului, etc. Quote
Load.AIM Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Cand te loghezi dintr-o locatie diferita contul este blocat pentru 72 de ore, pentru securitate. Daca nu ai e-mail-ul confirmat, astepti. Quote
Patronu Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Vorbesti cu baiatu ala sa-ti dea validarea care la primit pe mail.. Quote
D3F4ULTghost Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Am un cont de la un prieten. Si acest cont nu are email confiramt, si ca sa schimb email trebuie sa astept neaparat sa treaca 72h sau pot sa fac ceva sa imi bag email mai repede Quote
Recommended Posts