xbistro Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Buna seara. Nu sunt din clan, dar as dori sa intreb ceva. As putea aplica cumva, sa ma pot alatura clanului? Acum cat inca mai sunt 2 locuri, mi-ar placea sa ma alatur voua in Alliance. Este un clan frumos, in plus, am cativa colegi de factiune in el si liderul ShineOfficial. Va rog, imi puteti lasa un reply? Va multumesc daca ati citit pana aici. O seara si un joc placut alaturi de prieteni. Quote
Elkes. Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Baieti am si eu o intrebare la voi zicetim si mie aveti ceva in potriva mea de nu vreti sa ma acceptati sa stiu si eu. Quote
StrikeZ Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 @Leoric, acest topic este pentru cei din clanul Alliance, tu nu vad sa faci parte din acest clan. Quote
Aurelian. Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 (edited) Salut coleguti de pe white Edited December 23, 2017 by MosAurelian Quote
SkiNNy27 Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 Baieti am si eu o intrebare la voi zicetim si mie aveti ceva in potriva mea de nu vreti sa ma acceptati sa stiu si eu. Nushhh Quote
Recommended Posts