HoReX Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume: Scarlat DanielVarsta: 17 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt o persoana amabila, cu simtul umorului, am cei 7 ani de acasa, imi place foarte mult sa ma joc SA:MP. Imi place sa lucrez intr-un colectiv prietenos si activ, ii apreciez pe cei care au ajuns sus prin munca cinstita.Ador sa ies pe afara cu prietenii si am o pasiune pentru sport. Ce gen de muzica asculti?(Trebuie sa faci si un top 5 melodii preferate): Asculta rap si manele. 1.Harp Cord - Titani 2.Florin Salam - pune pune pune 3.Eminem-When I'm Gone 4.Florin Salam si Mr.Juve - Vino langa mine 5.Paraziti - ce-n avem acasa STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : HOREXNivel : 45Nume folosite anterior: Nu am avut.Vechime pe server: 12 luniAi avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da am fost banat de 2 ori pentru 3/3 warn si odata pentru jigniri pe /report. Poza cu invitatie: http://i.imgur.com/7EKIlIq.png Link cu faction history: http://bluepanel.bug...o/profile/HoReXAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Blue Squard , Magnifique , Demons Value Ce alte jocuri mai joci?: Cs 1.6 , Fifa, MinecraftCu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Monzalau, Deso, Aquaz, Sez, Blindatu, Hippanu, Bodie. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: horex.horexDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Vreau sa intru in acest clan pentru ca vreau sa fac parte dintr-o comunitate de oameni interesanti si cu caracter Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Prin gandirea pozitiva si simtul umorului. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: DaEsti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da
Ryek Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 (edited) PROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Edited November 3, 2014 by AIMRYEK
azteKK Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 (edited) contra, ieri la paint îmi spuneai că "imi faci post, c-bug" ahhaha Edited November 3, 2014 by AIM.Azte 1
KGB.DunHiLL Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Hai cu un pro. Daca e sa intrii sper sa ne intelejem.
OmLiber47. Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 (edited) Asta nu e motiv sa dai contra. EDIT Edited November 3, 2014 by kidzoRValuare
Recommended Posts