xDriver Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Andrei.Varsta: 18 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma consider un baiat destept, politicos, mereu la locul lui. De obicei ma pot caracteriza printr-o fire glumeata, dar mereu imi arat partea serioasa cand e nevoie. Sunt foarte prietenos si comunicabil, mereu muncesc pentru ceea ce doresc si imi arat respectul fata de o anumita persoana pentru a avea o intelegere cat mai buna cu ea. Am o comunicare frumoasa si civilizata. Ce gen de muzica asculti?(Trebuie sa faci si un top 5 melodii preferate): Manele Nicolae Guta - Smecherie ca la mine Florin Salam - Frumusete de femeie Sorinel Pustiu - Am norocu cat un bloc Adrian Minune - Chef de Chef Vali Vijelie - Sa iubesti doua femei. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : xDriver Nivel : 27Nume folosite anterior: xDriver.Vechime pe server: 1 anAi avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am avut. Poza cu invitatie:http://imgur.com/92Lx5WT Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/xDriverAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, niciodata chiar sunt baieti de nota 1000. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): BAWS, [bVb], Magie.., si cam atat, caut un clan foarte bun din orice punct de vedere si [AIM] este cel mai bun clan pentru mine.Ce alte jocuri mai joci?: CS, FIFACu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: [AIM]Gang3Xplore, [AIM]oita CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: andrewn73 (skype)De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Este un clan de baieti maturi, baieti care stiu ce inseamna cuvantul "caterinca" si stiu ce este o gluma si pentru ca in acest clan este voie buna si respect si sunteti ca fratii. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Nu stiu, prin bunul meu simt si un limbaj civilizat si pe parcurs nu stiu ce se mai iveste. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur, cu mare drag.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur. Edited November 3, 2014 by xDriver
Recommended Posts