Scrum Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 (edited) Metin2 - Acţiunea Orientală MMORPG In vremuri străvechi răsuflarea Zeului Dragon veghea asupra regatelor Shinsoo, Chunjo şi Jinno. Dar aceasta lume fascinanta a magiei se afla în fata unui pericol imens: Impactul Pietrelor Metin care au cauzat haos şi distrugere pe continent şi intre locuitori. Au izbucnit războaie intre continente, animalele sălbatice s-au transformat în bestii terifiante. Lupta împotriva influentei negative a Pietrelor Metin în postura unui aliat al Zeului Dragon. Aduna-ţi toate puterile şi armele pentru a salva regatul. PS: Metin2 este un joc mai greu de inteles fata de sa:mp, tocmai din aceasta cauza oamenii de pe Metin2 sunt mult mai maturi si intelegatori, daca pe sa:mp ai putini nervi si spui unui jucator "mm" iti face post in maxim 30 de secunde si ai warn, daca pe metin ai nervi si spui unui jucator "mm" ori te injura si el mai rau ori te bate pe unde te prinde. :)) Recomand acest joc deoarece eu am petrecut aproximativ 4 ani din viata pe el si este un joc mult mai mare ca sa:mp din punct de vedere al intinderii, lucrurilor de facut (pescuit, minerit, casatorie etc..)si in cele din urma ai nevoie de multa rabdare. Edited November 4, 2014 by Volt87 1 Quote
Deagle.Oficial Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Imi place ca mai gasesc si oameni care mai joaca si altceva in afara de SA:MP. Am jucat 4 ani Metin, dar m-am lasat din lipsa timpului. Recomand jocul. E strategic. 1 Quote
H o f f n e r Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Mie nu-mi prea place metinul de cand aveam 12 ani si mi s-a spart contul de RO de level 42.... Quote
Scrum Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Mie nu-mi prea place metinul de cand aveam 12 ani si mi s-a spart contul de RO de level 42.... Sper sa nu te superi ca iti zic asta, dar e greu sa intelegi metinul si sa iti placa daca nu ai 14/15 ani. Repet, metinul este un joc mult mai greu de inteles fata de sa:mp, dar are mult mai multi jucatori in lume printre care se inumara si persoane peste 30 de ani. 1 Quote
DanielDG Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Am jucat din 2007 [cand aveam 7 ani] pana in 2013 [cand aveam 13 ani], dar m-am lasat deoarece mai jucam alte jocuri, gen sa:mp, wow, lol, team fortress, left for dead. Totusi, WoW [World Of Warcraft] este mult mai interesant si mai MMORPG, deoarece pe metin2 cand atingi levelul maxim stai doar si ii ataci pe cei din alte regate, te dai mare, duele de bresle, pe WoW de la level 10 pana la 95 [ultimul update] poti creste, duele, raiduri [mai multe persoane sunt bagate intr-o harta cu diferitii bosi care din ele pica iteme destul de bune], dungeonuri, mai multe personaje[Pandarian, Orc, Human, Undead, Gnom, Night Elf, Blood elf etc] cu diferite clase [Paladin, Warrior, Hunter, Death Knight, Assasin, Priest, Warlock etc] si multe altele. Quote
RedDisciple Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Metinul a fost va fi unul dintre cele mai jucate jocuri ,dar acesta se strica din zi in zi. Quote
skilz666. Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Am avut o experiență de 4 ani in acest joc este foarte frumos. Merită jucat! Quote
Redpill Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Dupa parerea(STRICT parerea mea) mea metin-ul este cel mai urat joc posibil. Nu am nimic cu cei care il joaca. Quote
Alexander.Capone Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Jucători de pe scorpius pe aici? Quote
Taykiro Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Jucători de pe scorpius pe aici? Nici nu cred ca exista jucatori de metin2 pe comunitatea asta. Posteaza doar sa faca +1 :) OFF:Imi place la un video de al tau cum l-ai injurat pe sez :)) https://www.youtube.com/watch?v=voEfQWay5JI Quote
Afro Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Am jucat si eu aproape 2 anii singuru joc la care ma enervez :)) Quote
Cooke Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Da am jucat mult, recunos câteodată cu cheats :)) Quote
xDytzu Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 (edited) Am jucat si eu aproape 6 ani si m-am lasat pentru ca am fost banat (Nivel 92 pe fostul Corvus) pentru ca a venit un "bot" la mine si mi-a dat mai multe iteme prin trade... (Adminul a crezut ca acel cont este al meu si m-a banat si pe mine si acel "bot" pentru "Hack-uri") ... trist. Edited December 3, 2014 by Dytzu7 Quote
Huanq Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 E foarte fain jocul dar dupa 5-6 ani daca nu mai ai chef te lasi. Pe metin socializezi mult mai usor si te integrezi la fel, nu vreau sa par dur dar fata de samp acolo daca ei [MOD] sa nu mai zic de [GM] e super bine in timp ce pe samp ai mult mai multe sanse, acolo doar daca te cunosti foarte bine cu cineva din staff... Daca s-ar face un update la metin complet, de grafica si de absolut tot ce tine de iteme alea alea cred ca s-ar face foarte populat. Quote
tare58 Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Cel mai urat si plictisitor joc, cel mai infect, cu cei mai necenzurati playeri, cel mai hecuit cu o securitate anti-hack deplorabila. Mape mici, activitati reduse, si o grafica stearsa de te faca ca dupa 2 ore maxim sa te plictisesti. Rase si clase premature, foarte putine. Un joc de oameni ce nu au viata. Nici nu se compara cu World of Warcraft, unde ai grafica de calitate si chiar ai ce face sau cu Dc Universe sau Neverwinter. Seriosexista si Assassin's Creed, Far cry 3 sau Bf 3 sau 4, au grafica mult mai buna si ai ce face in ele. Am dat exemplu si jocuri MMORPG. Metin 2 e un esec total plus ca sunt foarte necenzurati playeri iti e scarba sa joci. Quote
D O W N Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Toti spuneți ca Metin este urât, pana la urma, acesta a fost jocul copilăriei mele și a dominat foarte mult timp. părerea mea este că metinul este , totuși, un joc superb, pe ro, staff-ul îl strica. Quote
BorgWarner Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Am jucat si eu metin. Insa cu timpul, mi-am achizitionat un pc mai bun si am trecut la alte jocuri. Quote
Pathos Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Mai e cineva p-aci care mai joaca metin???Sau vrea sa joace daca ar avea niste iteme bune?:d Quote
Gabriel Mares Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Am o experienta de 7 ani in Metin2(si am aproape 15 ani :D) Pot sa zic ca Metin-ul pare usor de inteles,dar nu e asa. Sincer,nu joc .RO,din cauza Lycan-ului...cea mai mare idiotenie de la level 105 pana acum. Oricum,pot sa zic ca fac parte din generatia veche,cand nu existau iteme full bonusate la orice pas,cand bilete de V2 nu erau negociabile si frezele la fel,iar P-ul il faceai in jumatate de an fara sa bagi bani. Oricum,acum imi petrec timpul pe serverele private PvP :D Cine are chef de un duel sa vina pe Metin2HFM Quote
Giroud Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Mai repede imi fac tema la mate decar sa joc metin.. Quote
BlumiX Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Intr-o vreme eram si eu dependent am vreo 3 ani jucati pe aproape toate metinele.Acum parca mi-e sila de el nu stiu de ce m-a plictisit. Quote
Recommended Posts