Jump to content

Cerere - AIM - DIESEL. [Acceptat]

Recommended Posts

Posted (edited)
INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Mihail.

Varsta: 18.

Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut, ma numesc Mihail sunt un baiat prietenos, glumet, inteligent, sociabil, muncitor, am cei sapte ani de acasa îmi place sa respect, dar si eu la rândul meu sa fiu respectat.  Îmi place sa-mi ajut prietenii, colegii  când au probleme. 

Ce gen de muzica asculti?(Trebuie sa faci si un top 5 melodii preferate): Ascult orice gen de muzica, dar de obicei ascult manele, melodiile mele preferate sunt:  Mihaita Piticu si Sorinel Pustiu - Vreau sa-mi fac statuie în fata portii,   Liviu Guta si Susanu - Vreau sa beau cu fratii mei,  Dani Mocanu - Razbunarea, Eminem - When i'm gone,  Bon Jovi - It's my life.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : DIESEL.

Nivel : 45.

Nume folosite anterior: N-am avut.

Vechime pe server: Joc de pe 08-03-2014.

Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu.

Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Alliance, Saints, ZEW etc.

Ce alte jocuri mai joci?: Fifa, CS, Metin2.

Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Sez, SnkLaur, ReloaDD, Beowulf, Psychotic[], Markone20cm, BrowNN, Fnk, NyetComrade, Kenny, Squit, BoosT, Replay112, Rossi, Ate.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: marcu.myhay.

De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru ca este un clan serios, popular, respectat si are niste membrii de nota 10.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: O sa ajut clanul cu ce pot.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.

Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.

Edited by D I E S E L
Posted

Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Sez, SnkLaur, ReloaDD, Beowulf, Psychotic[], Markone20cm, BrowNN, Fnk, NyetComrade, Kenny, Squit, BoosT, Replay112. 

BAAA EU UNDE SUNT?!!

Pro

Posted (edited)

Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Sez, SnkLaur, ReloaDD, Beowulf, Psychotic[], Markone20cm, BrowNN, Fnk, NyetComrade, Kenny, Squit, BoosT, Replay112. BAAA EU UNDE SUNT?!!Pro

pro

Edited by AIM.ATE
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp