Ruiz Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Păi trebuie să vă dați cu părerea despre vârsta userului de mai sus. Primul va începe să își dea cu părerea despre vârsta mea. Dacă doriți îi puteți da Quote celui ce a încercat să vă ghicească vârsta, și sa-i spuneți dacă este chiar aceea sau să-i spuneți varsta voastră în caz că a greșit. Quote
Ruiz Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 19? :) Am 15 ani. Eu iti dau tie cam 15-16 ani. Quote
Traianus_Decebalus Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 15? P.S: Poza aia de la avatar, nu sunt eu, e varumeo Kunk =]]]]]]]] Quote
Giroud Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Nu iti dau mai mult de 12, pentru ca dovedesti cat de ratat esti ca iti bati de varul tau mai gras, cand tu ar trebui sa il aperi de cei ce zic ca e gras. Degeaba ai +14 daca esti un badaran fara suflet, pace. Quote
Giroud Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 11, un samaritean. Cine e samaritean ma? Daca ala e nesimtit, tot eu sunt ala ce vorbeste ca un copil de 11 ani? Degeaba ai avea tu 16 ani+, ca eu la 14 ani gandesc mai bine ca tine, cum sa fi asa prost sa iti pui poza cu varul tau si sa spui ca e obez, ala nu da dovada ca e matur, cum de altfel esti si tu. Pace. Quote
Recommended Posts