luci2oo9 Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 ONLINE Nickname: Dream[] Level(minim 15):26 Facţiune şi rank:Ballas r1 Cel mai mare rank avut într-o facţiune:2 De cât timp joci sa:mp?:9 luni De cât timp joci sa:mp pe bugged?:9 luni Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?:nu, nu am fost. Nickname-uri anterioare:Nu am avut. VIAŢA REALĂ Nume:Luci Vârsta:14 Biografie(minim 50 de cuvinte):M-am nascut in 2000 16 septembrie in Targu Carbunesti la Spitalul Carbunesti si am copilarit 2 ani acolo, iar dupa m-am mutat in Judetul Gorj orasul Ticleni.La varsta de 7 ani am intrat in Scoala Gimnaziala nr. 2 pana la varsta de 10 ani dupa care am urmarit Scoala Generala Ticleni nr. 1, pana in zoua de astazi la varta de 14 ani la clasa a -VIII- a Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine):Bine CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?:Pentru ca este un clan cu un tag jmecher are valoaredaiamare si este un clan cred eu cu mafioti de pe bugged. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?:Da. Ce părere ai despre acest clan?:Super. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?:Nu. CONTACT Yahoo Messenger:luk_luk201212@yahoo.com Skype:luk.luci
Alexander.Capone Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Nici nu mă obosesc să-ţi citesc aplicaţia dacă nu eşti în stare să pui corect un titlu aplicaţiei. Respins.
Recommended Posts