sebyk1998 Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 ONLINE Nickname: []Sebastian Level(minim 15): 46. Facţiune şi rank: Las Venturas Police Department - Rank 1. Cel mai mare rank avut într-o facţiune: Rank 7 - The Russian Mafia. De cât timp joci sa:mp?: De 3 ani. De cât timp joci sa:mp pe bugged?: De 1 an jumate. Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?: Nu am fost. Nickname-uri anterioare: ComeTome, Lemo[N]. VIAŢA REALĂ Nume: Andrei Ioan Sebastian Vârsta: 16 ani. Biografie(minim 50 de cuvinte): Salut! Ma numesc Sebastian, sunt din Constanta, un baiat serios, glumet, istet, descurcaret, cu cei 7 ani de acasa, cu bunul simt, emotiv, o fire sociabila, sensibil, lucrator in echipa, genul care nu se supara repede. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine) CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Deoarece imi place TAG-ul si deoarece lider este Alexander si chiar cred ca o sa fie panarama si gluma. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Da. Ce părere ai despre acest clan?: Stiam ca o sa vina candva timpul sa se faca clanul de tine Alexander, o parere super. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?: Nu am avut. CONTACT Yahoo Messenger: Nu am. Skype: andrei.sebastian198
Alexander.Capone Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Băiat care ştie ce este respectul. Acceptat.
Recommended Posts