Jump to content

Aplicate .Capone - KETTLER [acceptat]

Recommended Posts

Posted

Nickname: KETTLER

Level(minim 15):32

Facţiune şi rank:Civil momentan.

Cel mai mare rank avut într-o facţiune:2.

De cât timp joci sa:mp?:5 ani.

De cât timp joci sa:mp pe bugged?:11 luni.

Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?:Da, o singura data, la level 9, afaceri ilegale, nu se va mai repeta.

Nickname-uri anterioare: P.F_LeoN

VIAŢA REALĂ

Nume:Leon

Vârsta:Am 16 ani.

Biografie(minim 50 de cuvinte):Sa incep cu inceputul, ma numesc Leon, m-am nascut in Alba-Iulia, treptat, incetul cu incetul am reusit sa ma dezvolt si sa ajung unde sunt acum, la 16 ani. Sunt o fire perseverenta, cu capul pe umeri si  mereu gata de orice, nu ma caracterizeaza lasitatea, mandria. Sunt un baiat capabil sa lucreze in echipa, imi place sa colaborez si sa-mi fac noi prieteni. Sincer, in opinea mea, cele mai mari 2 defecte ale mele sunt ca ma enervez mult prea usor si ca ma plictisesc de anumite lucruri, fac referire si la sa:mp pentru ca nu am reusit pana acum sa acumulez un rank 3 intr-o factiune dar ma voi schimba pe parcurs si o sa reusesc ce mi-am propus, doar sa scap de FP ;) . Cam atat am de spus despre mine.

Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine) Consider ca cunosc limba engleza la nivel de avansat, acest lucru ajutand-ma chiar si pe parcursul meu pe server.

CLAN

De ce vrei să faci parte din clanul Capone?:Sincer, mi se pare un clan superb mai ales ca are o legenda a serverului ca lider, sper ca acesta sa duca clanul in top-uri.

Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?:Da, l-am luat la cunostiinta si sunt total de acord cu acesta.

Ce părere ai despre acest clan?:Mi se pare unul care v-a intrece orice alt clan, prin prestigiul si entuziasmul membriilor.

Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?:Nu am avut si nici nu o sa am.

CONTACT

Yahoo Messenger:Nu mai folosesc.

OFF:Stiu ca la numele meu apare si ZEW dar nu-mi pot schimba numele.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp