MORGAN Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 ONLINE Nickname: KETTLER Level(minim 15):32 Facţiune şi rank:Civil momentan. Cel mai mare rank avut într-o facţiune:2. De cât timp joci sa:mp?:5 ani. De cât timp joci sa:mp pe bugged?:11 luni. Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?:Da, o singura data, la level 9, afaceri ilegale, nu se va mai repeta. Nickname-uri anterioare: P.F_LeoN VIAŢA REALĂ Nume:Leon Vârsta:Am 16 ani. Biografie(minim 50 de cuvinte):Sa incep cu inceputul, ma numesc Leon, m-am nascut in Alba-Iulia, treptat, incetul cu incetul am reusit sa ma dezvolt si sa ajung unde sunt acum, la 16 ani. Sunt o fire perseverenta, cu capul pe umeri si mereu gata de orice, nu ma caracterizeaza lasitatea, mandria. Sunt un baiat capabil sa lucreze in echipa, imi place sa colaborez si sa-mi fac noi prieteni. Sincer, in opinea mea, cele mai mari 2 defecte ale mele sunt ca ma enervez mult prea usor si ca ma plictisesc de anumite lucruri, fac referire si la sa:mp pentru ca nu am reusit pana acum sa acumulez un rank 3 intr-o factiune dar ma voi schimba pe parcurs si o sa reusesc ce mi-am propus, doar sa scap de FP ;) . Cam atat am de spus despre mine. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine) Consider ca cunosc limba engleza la nivel de avansat, acest lucru ajutand-ma chiar si pe parcursul meu pe server. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?:Sincer, mi se pare un clan superb mai ales ca are o legenda a serverului ca lider, sper ca acesta sa duca clanul in top-uri. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?:Da, l-am luat la cunostiinta si sunt total de acord cu acesta. Ce părere ai despre acest clan?:Mi se pare unul care v-a intrece orice alt clan, prin prestigiul si entuziasmul membriilor. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?:Nu am avut si nici nu o sa am. CONTACT Yahoo Messenger:Nu mai folosesc. Skype:elo.santoma OFF:Stiu ca la numele meu apare si ZEW dar nu-mi pot schimba numele.
Alexander.Capone Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Acceptat. Să adaugi tag-ul la numele pe forum.
Recommended Posts