ShowMaker Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 (edited) ONLINE Nickname: Deadly3D Level(minim 15):38. Facţiune şi rank: The Russian Mafia rank 1. Cel mai mare rank avut într-o facţiune: 5 inainte de FH- Yakuza si 2 dupa FH. De cât timp joci sa:mp?: 2 ani. De cât timp joci sa:mp pe bugged?: De cand s-a deschis. Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?: Desigur, 3/3 warns. Nickname-uri anterioare:-- VIAŢA REALĂ Nume: Daniel Cira Vârsta:18 ani. Biografie(minim 50 de cuvinte):Numele meu este Daniel CIra, am 18 ani si sunt din Bistrita. Nu am o viata interesanta, dar stiu ce este respectul. Sunt o persoana sufletista, si in acelasi timp prietenoasa. Nu imi place sa injur, sau sa critic alte persoane, chiar daca le-as cunoaste. Imi place sa muncesc, si sa-mi ajut apropiatii. Nu am avut probleme pe server niciodata, nu-mi place sa am dusmani, joc de distractie nu sa arat cine sunt. Cred ca am spus destule lucruri pentru a fi inteles. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine): Bine. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Deoarece este un clan vechi si sunt sigur ca o sa ajunga foarte sus. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Desigur. Ce părere ai despre acest clan?: Este un clan in care intra doar playerii cu capul pe umeri, care stiu ce este acela ¨Respect¨ si care mereu sunt dornici sa ajute. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?: Nu am avut. CONTACT Yahoo Messenger:Deadlydns@yahoo.com Skype:deadly.samp Edited November 9, 2014 by Deadly3D
sebyk1998 Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 PRO, te stiu din Russian cand erai la mine, super de treaba.
Alexander.Capone Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 (edited) Acceptat. Să îţi pui tag-ul .Capone la numele de pe forum şi să dai follow la topic-urile clanului. Edited November 9, 2014 by Alexander.Capone
Recommended Posts