Seby.. Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 ONLINE Nickname: AGENTPERiCULOS Level(minim 15): 22 Facţiune şi rank: Ballas rank 1. Cel mai mare rank avut într-o facţiune: 1. De cât timp joci sa:mp?: 4 ani. De cât timp joci sa:mp pe bugged?: câteva luni. Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?: Nu, nu am fost banat. Nickname-uri anterioare: DjBoToSeL VIAŢA REALĂ Nume: Sebastian. Vârsta: 19 Biografie(minim 50 de cuvinte): Mă numesc Sebastian, am 19 ani, sunt din Bucureşti, sunt iştet, cu cei 7 ani de acasă, imi place să lucru in echipă, să călătoresc, să particip la filme, să mă plimb cu prieteni, să mă joc SAMP, să povestesc, etc. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine) O cunosc bine, nu foarte bine dar o cunosc. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Deoarece Alexander boss dă boss si deoarece imi place tag. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Da. Ce părere ai despre acest clan?: Un clan foarte lucrat la el şi cu membri de treabă. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?: Nu. CONTACT Yahoo Messenger: seby_s76 Skype: sebastian.seby60
Huanq Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Contra. "deoarece imi place tag", altceva mai stupid nu cred ca puteai spune.
Recommended Posts