MaryusK Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Nickname: MarYusXXL Level(minim 15):38 Facţiune şi rank:Taxi Sf si rank 5. Cel mai mare rank avut într-o facţiune:Rank 5. De cât timp joci sa:mp?:4 ani. De cât timp joci sa:mp pe bugged?:De aproximativ 1 an. Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?:Da, deoarece am folosit moduri ilegale. Nickname-uri anterioare:N-am avut. VIAŢA REALĂ Nume:Marius Vârsta:14 ani. Biografie(minim 50 de cuvinte):Sunt un baiat cinstit, sincer, cuminte, glumet, cu bunul simt, destept imi place sa lucrez in echipa, am cei 7 ani de acasa.Sunt o fire intelegatoare si iubitoare.Practic fotbal in fiecare zi.Imi place sa ma distrez, sa ma plimb prin parc cu prietenii. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine):Bine. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?:Deoarece este un clan cu membri seriosi si activi deasemenea si liderul, co-liderul. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?:Desigur. Ce părere ai despre acest clan?:Este un clan frumos, as vrea sa intru in el cu membri care nu injura sau cu suferinte. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?:Nu. CONTACT Yahoo Messenger:N-am. Skype:MariusXXL
Alexander.Capone Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 (edited) Nu mă obosesc să-ţi citesc aplicaţia dacă nici măcar nu eşti în stare să pui un titlu corect aplicaţiei. Respins. Edited November 9, 2014 by Alexander.Capone
Recommended Posts