Cocaine Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 (edited) Nickname: Cocaine Level(minim 15):38 Facţiune şi rank: LSPD rank 2 (tester) Cel mai mare rank avut într-o facţiune: r6 The rifa, r6 The Russian Mafia si r5 LSPD. De cât timp joci sa:mp?: De 4 ani. De cât timp joci sa:mp pe bugged?: De un an si 2 luni. Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?: Da. Cheats. (stiu ca nu agreati codatii dar cand te ofitici ca joaca altii.. nu am putut sa rezist. Oricum m-am schimbat). Nickname-uri anterioare:- VIAŢA REALĂ Nume: Alex. Vârsta:17 Biografie(minim 50 de cuvinte): Sunt capabil de orice, am simtul umorului foarte bine dezvoltat, respect oamenii care ma respecta. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine) Foarte bine. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Am multi prieteni in clan, si imi place tag-ul foarte mult. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?:Da. Ce părere ai despre acest clan?: O sa fie cel mai forta clan. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?: Nu. CONTACT Yahoo Messenger:- Skype: rusu.alex26 Edited November 9, 2014 by Cocaine
Alexander.Capone Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Nu mă obosesc să-ţi citesc aplicaţia dacă nu eşti în stare nici măcar să pui un titlu corect aplicaţiei. Respins.
Recommended Posts