pLaKe01 Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 ONLINE Nickname: PLAkE Level(minim 15): 45 Facţiune şi rank: Ballas - rank 1 Cel mai mare rank avut într-o facţiune: Rank 7 De cât timp joci sa:mp?: De 2 ani. De cât timp joci sa:mp pe bugged?: De un an+ Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?: Nu am fost banat niciodata. Nickname-uri anterioare: pLaKe. | pLakEbawS | @pLakEx. | PLAkE VIAŢA REALĂ Nume: Daniel Vârsta: 16 ani Biografie(minim 50 de cuvinte): Sunt un baiat normal, glumet si intelegator. Stiu cum sa ma comport in societate si am simtul umorului bine dezvoltat. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine): cât să înţeleg despre ce se vorbeşte CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Vreau sa fac parte din clanul Capone deoarece este un clan respectat de cand a aparut si stiu ca va fi o mare putere pe server. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Da. Ce părere ai despre acest clan?: Mi se pare cel mai respectat clan de pe server. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?: Nu am avut antecedente, m-am inteles bine cu toti. CONTACT Yahoo Messenger: dany_the_best89@yahoo.com Skype: danny_mng
Recommended Posts