RAGNA Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 ONLINE Nickname: HEiSENBERG Level(minim 15): 43 Facţiune şi rank: Grove Street, rank 2. Cel mai mare rank avut într-o facţiune: Rank 7. De cât timp joci sa:mp?: De aproximativ 2 ani. De cât timp joci sa:mp pe bugged?: De aproximativ 2 ani. Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?: Da, fakever. Nickname-uri anterioare: Mickey.Capone, RAGNA VIAŢA REALĂ Nume: Reut Mihai Vârsta: 16 ani. Biografie(minim 50 de cuvinte): Ma numesc Reut Mihai, locuiesc in judetul Suceava, am 16 ani si imi plac mult sporturile de echipa si sa ajut oamenii, indiferent de situatie , doar daca pot. Practic sportul numit fotbal. Nu imi plac oamenii cu doua fete, oamenii mincinosi si oamenii care nu se tin de cuvant. Pentru mine persoanele noi de care ma lovesc sunt considerati noi prieteni, pana in clipa cand imi dau seama ca acele persoane au calcat stramb sau au luat-o pe campii. Ma integrez repede in orice grup, sunt foarte prietenos, ambitios si glumet. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine): Cât să înţeleg despre ce se vorbeşte CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Pentru ca este un clan foarte serios si bine organizat. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Da. Ce părere ai despre acest clan?: Este bine organizat si pus la punct. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?: Nu. CONTACT Yahoo Messenger: mihai_shoby@yahoo.com Skype: Mickey.Capone
Recommended Posts