MasaTociTa Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 (edited) ONLINE Nickname: SPD Level(minim 15):17 pot lua 19. Facţiune şi rank:The Russian Mafia rank 1. Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea):2 SF Bikers. De cât timp joci sa:mp?:De 2 ani. De cât timp joci sa:mp pe bugged?:1 an si ceva. Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?:Da, am fost banat pentru fast connect. VIAŢA REALĂ Nume:Catalin Vârsta:18 Biografie(minim 50 de cuvinte):Salut, numele meu este Catalin, am 18 ani si sunt din Pitesti.Sunt un tip de treaba, glumet caruia ii place sa mearga cu prietenii prin oras sau la un fotbal. Imi place sa imi fac cat mai multi prieteni si sa nu ii dezamagesc, vreau ca acolo unde merg sa las o parere buna despre mine si sa fiu un exemplu bun de urmat.Mai sunt multe de spus despre mine dar nu imi place sa ma descriu singur , va las pe voi sa descoperiti mai multe pe parcurs a da si inca ceva nu-mi plac "tradatorii" care se dau pe langa tine sa ajunga sus si cand se cred peste rangul tau te considera un newbie. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine) CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?:Doresc sa intru in clanul .Capone deoarece anu trecut a fost un clan renumit cum o sa fie si anul acesta. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?:Da. Ce părere ai despre acest clan?:Una foarte buna. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?:Nu. CONTACT Yahoo Messenger:catalin_neacsu154@yahoo.com Skype:Nu am. Edited November 10, 2014 by Supr3m.99..
KamiKazeB.U.G Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 (edited) Contra. Ai dat edit crezand ca poate nu a observat nimeni, prima data cand ai facut aplicatia era copiata integral de la mine. Edited November 10, 2014 by Ancient Habbos
Huanq Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Neutru, desi te cunosc si esti de treaba ai mintit in aplicatie cu varsta... rusine.
FRAMES Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 (edited) neutru Edited November 10, 2014 by frames EIZO design
Recommended Posts