Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname: R1UNNN1K

Level(minim 15):37

Facţiune şi rank:Sunt civil deoarece am dat /quitgroup ,dar o sa intru intr-o mafie.

Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea):Cel mai mare rank a fost rank 4 in factiunea San Fierro Paramedic Departament.

De cât timp joci sa:mp?:2 ani.

De cât timp joci sa:mp pe bugged?:1 an si 3 luni.

Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?:Da am fost  banat de 2 ori pentru possible money cheats de catre ADMbot dupa care am luat unban si acumularea a 3 warnuri.

Nickname-uri anterioare:XaSsaSinsX.

VIAŢA REALĂ

Nume:Catalin

Vârsta:13 ani.

Biografie(minim 50 de cuvinte):Ma numesc Catalin si sunt din Liverpool si stiu sa vorbesc si limba romana si limba engleza si ca orice om am hobby-uri. Imi place handbalul si practic de 3 ani si am ajuns foarte sus cu acest sport si imi place sa ma plimb cu prietenii mei si sa socializez cu oamenii. Sunt un om sincer, respectos si nu imi place cearta.

Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine) Avand in vedere ca locuiesc in Liverpool stiu engleza bine spre foarte bine.

CLAN

De ce vrei să faci parte din clanul Capone?:Vreau sa fac parte din clanul Capone deoarece vad ca este cel mai bun clan de pe bugged.

Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?:Desigur.

Ce părere ai despre acest clan?:Pai cred ca este un clan foarte bun fata de celelante deoarece nu intra oricine.

Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?:Nu, nu am avut.

CONTACT

Yahoo Messenger:cristiskull@yahoo.com.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp