Jump to content

Aplicatia Capone - Devilutzu [acceptat]

Recommended Posts

Posted (edited)

Nickname: Devilutzu

Level(minim 15):18

Facţiune şi rank: Civil, din pacate.

Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea): R2-Ballas.

De cât timp joci sa:mp?: Joc SA:MP de 3 ani.

De cât timp joci sa:mp pe bugged?: Pe bugged joc de 1 an.

Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?: Da, odata pentru 3/3 warns (1x limbaj, 2x /q la somatii)

Nickname-uri anterioare:Nu am mai avut alt nick/cont.

VIAŢA REALĂ

Nume:Robert.

Vârsta:15 ani.

Biografie(minim 50 de cuvinte): Ma numesc Robert, am 15 ani si sunt din Tg-Jiu. Sunt in clasa a 8-a, invat bine spre foarte bine, sunt bun la fotbal si imi place mult Photoshop-ul. In timpul liber in primul rand invat, dupa ies pe afara cu prieteni, la o bere, la un fotbal sau cel mai des la un biliard. De asemenea am inceput de scurt timp, dupa cum am zis mai sus sa lucrez in Photoshop, deoarece sunt atras de informatica si design. In prezent am note bune iar situatia familiei mele este una foarte buna.

Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine) Foarte bine.

CLAN

De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Deoarece mereu a fost un clan frumos, cu o atmosfera foarte calduroasa[Red, cand era lider Caddy si sublider Kruzz.Capone], cu oameni maturi.

Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Da, sunt de acord cu el.

Ce părere ai despre acest clan?: Un clan puternic, cu membrii respectati, care au ajuns cineva pe server, cu functii importate, dar in acelasi timp in clan in care nu se injura ca la usa cortului ca in altete(AIM sau si mai rau, BVB)

Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?: Nu.

CONTACT

Yahoo Messenger:Nu folosesc.

//Fac aplicatia de pe telefon. Maine ajung casa ca sa pot intra.

Edited by DevilianIREZISTIBILU
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp